Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív halványan...

Szerintetek pozitív halványan vagy negatív?

Figyelt kérdés

Menses előtt 2 nappal van.

[link]

[link]

2014. ápr. 15. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13.12es vagyok, ha rám gondoltál akkor igen, mind a kétszer terhes voltam, amikor ilyen tesztjeim voltak4
2014. ápr. 15. 13:24
 12/18 A kérdező kommentje:
de jó gratulálok a gyerekekhez 5 éve várok már van egy 8 éves fiam
2014. ápr. 15. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

A lényeg az, hogy Te lásd a második csíkot, ha a többiek itt nem látják lényegtelen, mert te látod élőben.

Ha van ott csík a teszten (egyébként a legelső képen én látok valamit), biztos halvány, ezért vagy bizonytalan. És mi még mégjobban azzá teszünk, mert feleannyira adja vissza a kép, mint ahogy te látod. A lényeg az, ha most ott a csík, és baba miatt van, 2 nap múlva erősödnie kell!

Drukkolok és babásodást :)

2014. ápr. 15. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Amiket fent belinkeltél,szerintem a második képen látni halványan a második csíkot.

HA halványan is,de látod,akkor baba van a dologban:)

2014. ápr. 15. 15:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen én látom 17-re nem várom majd. csak akkor tesztelek ha addig nem jön meg:-)
2014. ápr. 15. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:

A tesztek használati utasításában azt írják, hogy nem számít mennyire halvány, ha ott van, akkor nagyon nagy valószínűséggel baba van a dologban.

Nekem is halvány volt, és ott volt a baba... ennek ellenére, alig akartam elhinni és csináltam még vagy hatot... :D (tiszta pénz kidobás...).

Az első gyermekemnél pedig a kimaradt mensi után valamikor csináltam a tesztet és negatív lett. Azóta nem hiszek egyetlen teszt eredményében. Legalább kettőt csinálok, ha kell :)

De a két csík, az mindenképpen két csík!!!!

2014. ápr. 15. 19:27
 17/18 Ditta323 ***** válasza:
Az első 2 linkedből a 2. képen halványan látható. Nem baj, ha a teszt csík halvány akkor is ott van a csík. Nekem is elég halványak voltak a csíkok, pedig a nemvárt napja után teszteltem és baba lett:)
2014. ápr. 15. 20:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék:-) köszönöm a válaszokat majd megírom mi lett !
2014. ápr. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!