Az elozo menstruaciom utan 1 nappal a baratom berakta a hegyet 5 masodpercre,aztan raszoltam es kivette.viszont en nekialltam fogyozni,ami koplalasba ment at,de mar rendesen eszek ,de futni jarok azota minden nap. Pattananasos is vagyok,igy ahogy szokott lenni...:)
De elozoleg kedd helyett penteken jott meg,azaz hamarabb 5 nappal.most penteken kene megjojjon,de ha kedden jonne meg,az sem baj?
2014. ápr. 15. 11:06
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat a bena fogalmazasert.
2014. ápr. 15. 11:09
2/8 anonim válasza:
Amikor drasztikusan fogyóztam, késett majdnem 2 hetet.
Egyébként a kérdésedet nem is értem. Az utolsó mondatot.
2014. ápr. 15. 11:12
3/8 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam,hogyha hamarabb jon meg a havim(mint most penteken jott meg kedd helyett) akkor a kovetkezonel idoben lenne kedden is ,nem most penteken.( ugyertem,hogy teljesen szabalyosan szamolva)
2014. ápr. 15. 11:25
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj nemtudom elmagyarazni:(
2014. ápr. 15. 11:26
5/8 anonim válasza:
Ez nincs így. Nincs összefüggésben az egyik ciklus a másikkal ilyen nézőpontból.
2014. ápr. 15. 11:28
6/8 anonim válasza:
Én értem amit mondasz!
A válaszom, igen, a fogyókúrástól is késhet!
Arra gondoltál,hogy múltkor nem 28napra jött meg hanem 5 nappal hamarabb (kedden), de most ha 28napra jönne meg(mint rendesen) akkor kedden kéne megjönnie.
2014. ápr. 15. 11:29
7/8 anonim válasza:
A ciklusokat mindig ugy számold,hogy a mestruáció első napjától hány nap telik el a következő vérzés első napjáig, ha ezeket kiszámolgatod akkor kijön egy szám (nekem pl 28, de terhesség előtt 31 volt) . Én ki tudod számolni,hogy mikor kell megjönnie a következőnek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.