Teherbe eshet igy?

Figyelt kérdés
Baratnommel egyedul voltunk delutan es tancolt nekem,olyan szinten hogy a kerek segget a farkamnak nyomta es dorzsolte es par perc utan elelveztem a nadragomba....nem toroltem le a peniszemrol..(ne szolj be) es kb 3oraval kesobb lefekudtunk,gumi nelkul...hozzatennem meg hogy neki mar mult het csutortok ota menstruacioja van es kb szerda-csutortokre fejezodik be.igy teherbe eshet?

2014. ápr. 14. 20:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tablettat most fog szedni,csak mivel idaig gumival csinaltuk meg akartuk probalni nelkule,es meg volt meg a menzesze is,amugy ma fejezodott be neki
2014. ápr. 15. 12:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem kell mindjart leszolni minket,fiatalok vagyunk ugyanugy hibazunk mint a tobbi ember,azert irtam ide hogy normalis valaszokat kapjak
2014. ápr. 15. 12:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Vettem ma esemen utani tabit es bevette az aktus utan 25-26oraval
2014. ápr. 15. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
okos döntés
2014. ápr. 15. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Helyes. Mostantól mindig védekezzetek, ameddig nem akartok babát.
2014. ápr. 16. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha megjön a következő menstruációja, és minimum 3 napot tart, akkor nemhiszem, hogy kellene aggódnotok. Egyébként tesztelhettek is. Hogy biztos legyen. De ezután tényleg ne játszatok a tűzzel!!!
2014. ápr. 16. 17:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Elmondom a saját esetemet...14. napon voltunk együtt a barátommal, ami elég rizikós gumi vagy bármilyen más védekezési módszer nélkül...Szóval először gumival volt, elment, de nem bennem...majd megtörülgette s kb 10 mpre úgy hatolt be.Ellenőriztük, hogy préselődött vagy nem préselődött ki sperma.Úgy láttuk, hogy nem...Nagyon megijedtem, hogy esetleg terhes leszek.De percre pontosan jött a mensim, sőt a következő is...Normális leforgással.Két teszt is negatív...Ha meg tabit is vett, akkor no para. ;) De ezután csak ügyesen!
2014. ápr. 16. 18:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az ertlemes valaszokat :) most mar tanultam a hibabol :)
2014. ápr. 18. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!