Ciszta esetén is beadják a tüszőrepesztő injekciót? A clostylbegyt okozhat cisztát?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem el szedni a clostyt 2*1 szemet és a dokim azt mondta, hogy 28.-án menjek be mert megnéz uh-on. Írt fel Ovitrelle injekciót is amit beszeretne majd adni, de nem tudom hogy ciszta esetén is megkapom-e.Októberben volt egy olyan ciklusom amikor szintén szedtem a clostyt, de sajna sok kis cisztám lett és az orvosom utánna mondta, hogy akkor megpróbálkozunk closty+ovitrelle párossal.Jaa de ehhez hozzátartozik, hogy még vérzés előtt nézett uh-on a 34. napon de már szép volt mind2 petefészkem. Hááát nem tudom....2009. dec. 21. 15:25
1/2 anonim válasza:
HáááT, PCO?
Nem akarsz konzultálni más orvossal is?
Mert ilyen esetben kifejezetten nem ajánlják a clostylbegitet.
2/2 anonim válasza:
Szia!Ciszta a meg nem repedt tüszőből alakul ki ami idővel felszívódik!Tüszőrepesztő megrepeszti a tüszőket ezzel megakadályozva ciszta kialakulását!Sajnos igen,a closti növeli a ciszta kialakulásának veszélyét mivel kicsit felturbózza a peteérést minőség és mennyiség szempontjából ezzel be keveri a hormonokat,azokat is amik a tüszőrepedésért felelnek!Val.szeg azért lett cisztád mert az előző tüszőrepesztő nem hatott és ezért is kell másfajta szuri!Ha az orvos uh-val követi a peteérést nem lesz semmi gond szedheted nyugodtan!Egyébként a síma hormon probléma is okozhat cisztát ahhoz nem kell gyógyszer!Én is szedtem 3 hónapig clostit lettek is szép nagy tüszőim kaptam coragon szurit de sajna nekem az sem segített!Remélem neked segít majd és kopogni fog hamarosan a gólya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!