Mi lehet annak az oka, hogy feszül a mellem és a bal mellemből fehér tejszerű váladék fojik?
Figyelt kérdés
2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését.(cipromix)Az orvosom hirsutizmus miatt írta fel.Már 2 hete meg kelett vola jönie és a fenti tüneteket észleltem terhes lshetek?Vagy valami más miatt váladékozik a mellem?2009. dec. 21. 14:21
1/5 anonim válasza:
folyik
Ha terhességre gyanakszol, csinálj terhestesztet. Az megmondja, hogy mi a helyzet, mert az összes többi tünet nőről nőre változik, nem egységes.
A mellből valószínűleg tej csorog, ennek az oka legtöbbször a magasprolaktin-szint, ami nem kedvez a babásodásnak.
2/5 anonim válasza:
szia.amikor én abba hagytam a fog.gátlót,akkor nekem 3 hónapig nem jött meg,a mellem majd szét robbant és hányingerem volt.azt hittem babás vagyok,de megjött.A köv. havim is 3 hónapot késett és ugyanilyen tüneteim voltak.Megint nem lett belőle baba.egy évig ez volt ,utána elmentem orvoshoz és ott azt mondták,hogy magas a prolaktin szintem.De nekem nem jött semmi váladék a mellemből.De úgy tudom,hogy az is a magas prolaktin szint miatt van.Csinálj tesztet és ha neg.,akkor irány a doki.
3/5 anonim válasza:
én is a magas prolaktinra szavazok, nekem magas gimi óta és minden doki megkérdezi van-e tejem...:) szerencsére nincs, de nekem bormoval lenyomják
5/5 A kérdező kommentje:
hát pedig babás voltam csak ne tuttam!!!most itt alszik a gyönyörű kis fia 10 hónapos már:))
2011. jún. 8. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!