Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet érezni a beágyazódást?...

Lehet érezni a beágyazódást? Vagy ez kamu? Olyan icipici még, mégis vannak akik érzik?

Figyelt kérdés

Volt valakinek ilyen tapasztalata?

tegnap este rendesen nyilalgatott és be is görcsölt a pocim,(méhem és elég sokáig kb 6-tól amíg 11 kor el nem aludtam) (7 nappal pé után)de azóta nem éreztem.Minden nap éreznem kellene amíg meg nem jön?

Most nem tudom, hogy amiatt e, de 2 tizeddel alacsonyabb is volt a hőm tegnap reggel (azóta visszament 36,9-re)

Lehetséges hogy én így éreztem a beágyazódást?Tudom hogy kis gombostűfejnyi lehet most, ezért nem is merem hinni, hogy megérzi az ember.

tudom, hogy várjak amíg meg nem jön(jövőhét csütörtök-júli 31) de addíg is kíváncsi vagyok.

félek, hogy megint bemesélem.

2008. júl. 25. 17:43
1 2
 11/12 nini24 ***** válasza:

Szia!

Baba okozta a tüneteket? Remélem! Puszi! :)

2009. júl. 28. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudjuk meg
2019. márc. 11. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!