December 25-re nem várom.25-ös érzékenységű teszt vajon kimutatná 24-én?
Ha valóban 10-én volt a peteérésed, akkor a 10-es erősségű teszt nagyobb valószínűséggel kimutatja.
A 25-ös lehet, hogy még nem.
Drukkolok, hogy baba legyen!
Szia! Használj Clearblue-t, nekem ez nagyon bevált, 4 nappal mensi előtt reggeli elsőből már pozitív volt a teszt! Még ki sem értem a wc-ből, és már ott volt a plussz jel! :)
Valóban gyönyörű ajándék lenne, kívánom, hogy valóra váljon!
Tüneteid vannak?
És írd meg mi lett az eredmény!
7+2 hetes kismami
Nálunk sajnos nem kapható CB,vagy csak nem tudok róla... de talán sikerül majd valahol találnom...
Tüneteim? Hááát, nem mondanám igazán tünetnek, csak annyit vettem észre, hogy pé utáni 4-ik naptól 2-3 napig szúrkálgatott hol a méhem, hol a jobb petefészkem. Azóta pedig folyton görcsölget és beleszúr a köldököm alatt. Ami még furcsa volt: egyik este ahogy megfőztem a szokásos esti kávénkat, felfordult a gyomrom az illatától és azóta nem esik jól a kávé. Valahogy nem kívánom. Az éhségérzet és mellfeszülés nálam megszokott mensi előtt, csak most valahogy máshogy feszülnek. Ja, és még sűrű,fehér krémes folyás. Nagyjából ennyi. Szóval, csak reménykedni tudok...
Köszi a biztatást! Ha nem találok clearblue-t, akkor vmi 25-össel megpróbálkozok. Hátha...Szorítsatok nekem! :)
nem tudsz vateráról 10-est rendelni???? vannak olyan aukciók, amiknek nem kell megvárni a lejártát, csak megveszed és megbeszéled az eladóval a részleteket az átvételről! én 5 db 10-es érzékenységűt vettem 500 ft-ért!!
kívánom, hogy ilyen szép, élethosszig tartó ajándékotok legyen a fa alatt!
Ha a Vateráról rendelsz ma délután, akkor még holnaputánig odaérehet hozzád utánvéttel, levélben!
Én is olyan teszttel teszteltem ovu után 12 nappal pozitívat.
Szia Mi újság???
A tünetek közt nekem is az volt gyanús, hogy középen fájt a hasam, szúrt a köldökömnél, és sűrű fehér folyás volt a 22. napon, utána meg tök száraz voltam.
Remélem baba van, nagyon drukkolok!!!!
3. válaszoló
Jaj annyira sajnálom! :(
Kívánom, hogy mielőbb jöjjön a kis pocaklakó!
Sok sikert, és fel a fejjel! 3. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!