2 hete szombaton voltunk együtt a barátommal és nem védekeztünk. Terhes vagyok?
A menzid attól is késhet, hogy a teherbeesés miatt aggódsz. De lehet, hogy szimplán azért késik, mert még rendszertelen a menzid. Hiszen te magad írtad, hogy előzőleg is késett!!
Szerintem csinálj egy tesztet és majd meglátod, hogy ha a negatív eredmény megnyugtat, könnyebben megjön a menzid!!
De tanulj belőle és legközelebb védekezzetek mindig! Akkor nincs miért aggódni. Tabin nem gondolkodtál még?
De miert elvezett beled??? :( Tudom, ez mar keso banat...... Mindegy, a lenyeg, hogy bizony lehetsz terhes es nincs ertelme csak varni es izgulni, a bizonytalansagtol meg a pozitiv teszt is jobb, hisz akkor mar tudod, hogy el kell dontened, megtartod-e a babat vagy nem.
Ettol fuggetlenul szurkolok, hogy negativ legyen a teszt (gondolom nem szeretnel meg babat).
A paroddal meg a helyedben jol elbeszelgetnek! Legkozelebb ne legyetek ilyen butak, a terhesseg nem jatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!