Hogyan kell használni a cickafark teát? Használt már valakinek?
Attól függ, mire szertnéd, hogy használjon:)
Egyébként én palástfüvet ittam helyette, mert a cickafark a cisztára hajlamosaknál nem ajánlott (ugyan nem tudok róla, hogy az lennék, de nem akartam kockáztatni). Tehát ciklus első felében málnalevél, második felében palástfű.
Bocs, hogy nem teljesen a kérdésedre válaszoltam.
Én cickafark cseppet vettem,igy nem kellett főzőgetni.
Ciklus felèig ittam.
Napi 1 csésze teát szoktak javasolni reggel.kihutve finomabb.
En a mehpempőnek nagyobb pozitív hatást tudok be,babásodàsban.(de ezt csak azert,mert nekem az segített valószínű )
Hogy hogy "kell", azt nem tudom, de én minden nap este ittam egy bögrével (kb. 2,5 dl) egészen a peteérésig. Egy teáskanálnyit forráztam le, majd hűlni hagytam, átszűrtem és ittam :) A ciklus második felében palástfüveztem. Nekem rendbe tette a ciklust. Egyfelől előbbre hozta a peteérést, így a korábbi 38-40 nap helyett 27-28 napra jön meg, másrészt meg egyértelmű volt a peteérés, a hőgörbe is szépen alakult.
Nekem a málnalevél okozott negatív mellékhatásokat, azt abba is kellett hagynom kb. egy hét után, mert visszahozta a vérzésemet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!