Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?

Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

biztató? vagy mondjak le róla?

[link]

2014. ápr. 10. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a görbén azt látni, h odabenn minden okés e! Vagyis van e ovud, és peteérés..megreped e a tüsző ! MEnzikor lennn van..majd ovu előtt leesik elvileg, majd hirtelen megugrik és onnan csak a coverline felett van..esetleg beágyazódás előtt megint leeshett majd újra fel, de ez nem törvényszerű! ha a nemvárt napjáig nem csökken, érdemes tesztelni! ;) Én péntekre nem várom, de a görbémből ugyis látom majd, érdemes e tesztelni!! Drukkolok neked is! :) syl
2014. ápr. 14. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a barátnődre, ez egyre szebb görbe. Milyen fajta tesztel teszteltél? Nekem 10.DPO-n kimutatta első pisiből az x-epil.

1-es voltam.

2014. ápr. 14. 19:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Mivel óránként pisilek ezért nem sikerült elsőből olyan dél fele csináltam egy xepil tesztet és az lett negatív. még van 3 napom és 3tesztem :) remélem jól alakulnak végre a dolgok mindnekinek :)
2014. ápr. 14. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság azóta? :)
2014. aug. 13. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!