A teszt elvileg negatív első pillantásra, de aztán "várjunk csak! " olyan mintha mégis lenne ott egy másik hajszálvékony vonal ami éppen hogy látható. Lehetséges hogy azt a vonalat lássam aminek el kell szineződnie?
Köszönöm! :)
Remélem, nem csak a szemem káprázik. Mert egy kicsit meg kell döntenem hogy lássam, márha van ott valami. Első ránézésre semmi, aztán nézem és mintha mégis látnék vmt.
Volt már valaki így?
nos elviekben az van amit az eső írt és két nap múlva már dupla ennyi hcg-d lesz és jobban fog látszani.
A másik, ha egy steril tesztet amit még nem használtál közelről alaposan nézegetsz, akkor azon is lehet látni hol kell majd lennie a csíknak, mert ott fényesebb irrigatív réteg van rajta, de az igazából szintelen.
Remélem sikerült!
vegyél ma egyet és holnap reggel csináld meg, szorítunk!!
2 hónapos kisbaba anyukája
Gratulálok nektek!
Remélem pár nap múlva már erős második csík lesz!
Szia! Én mensi előtt egy nappal teszteltem pozitívat! Nekem is halvány lett, de konkrétan kivehető volt az a második csík, nem kellett vizslatnom a tesztet, mert egyértelműen látszódott! Nekem ez a Clearblue teszt volt, ezt szívből ajánlom neked is, szerintem nagyon nagyon jó!
Szorítok hogy baba legyen!
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!