Kepfeltoltes.hu/view/140408/IMG_20140408_090958_www.kepfelto ltes.hu_. Jpg Ti is latjatok halvanyan?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 16:53
12/42 anonim válasza:
Nem jó a link, telefonról nem tudom megnézni. Amúgy nem értem, hogy hogy március 25.-én volt az utolsó menstruációd? Akkor még csak mostanában lett volna ovulációd. Vagy hogy van ez most?
13/42 anonim válasza:
Így tényleg jobban látszik és jó helyen is van! Ez így halvány pozitív! :-) Több ilyen tesztet használtam és sosem csapott be. Juppiii :-)
14/42 A kérdező kommentje:
Szerintem meg menstruacio elott foganhatot a bebike ha valoban pozitiv.
Mert marc 13 volt egy db 10 mm tuszom es akor kezdtem el ini az infolicot.
Meg regel tesztelek egy ugyan ilyen teszttel.
2014. ápr. 9. 17:52
15/42 anonim válasza:
ugyan így vagyok most. márc. 24.e utolsó mensi és ma du kb ilyen halvány pozi teszt :)
16/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolso drukolok neked hogy erosodjon a masodik csik remelem nekem is fog.
Es te mikor fogsz ujra tesztelni?
2014. ápr. 9. 18:01
17/42 anonim válasza:
Ott a csik de furcsa helyen!
Remelem a holnapi egyértelmű pozi lesz!!!
Mi ez az Infolic vmi "csodaszer "?most sokszor olvasom a nevet..
18/42 anonim válasza:
erősödni fog mind a kettőnknek ne aggódj :) szombaton újra tesztelek. te? :)
19/42 A kérdező kommentje:
Az infolic segit a sejteket felerositeni ovas utana beirod a goggleba es kidobja.
Alig varom a regelt hogy ujra tesztelhesek mert elsem hiszem.
2014. ápr. 9. 18:50
20/42 A kérdező kommentje:
Eszembe jutot hogy mikor megcsinaltam a tesztet utana meg jodarabig
Rozsaszin volt a hater es kb ket ora mulva jott ki ez a hatarozott halvvany csik.ez szamit?
2014. ápr. 9. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!