Hány napja foganhatott a baba, ha így néz ki a teszt?
Ezt ma reggel csináltam. Az van, hogy szoptatok, nem menstruáltam egyszer sem a szülés óta. Ezért semmihez nem tudom viszonyítani. S azt sem tudom visszapörgetni már, hogy mikor lehettünk együtt pontosan..:)
Azért szeretném tudni, mert akkorra szeretnék időpontot a dokinál, mikor már biztosan van szívhang. 3 hét múlva jó szerintetek?
Meg halványabb a csik sztem dpo 12-14.nap korul lehetsz.
3het múlva sztem mar jol fog latszodni minden!
Megkerdezhetem mennyi idős a babad?
Sajnos ebből csak találgatni lehet. Szerintem most lehetsz 4 hetes, de ez csak tipp!
Megoldható, ha veszel olyan tesztet, ami kimutatja a hetet is, talán a Clear Blue digitális teszt ilyen.
Hááát, nem tudom. Nekem két nap késésnél lett ilyen, másnap voltun orvosnál, ahol hat hetesnek felet meg a terhességem, méretileg, szívhangilag. Korábban fogant, a terminust is módosították. Nem is erősödött egyáltalán a teszt, mégis 2 éves már a lányunk.
Ebből nem lehet megmondani szerintem.
Köszi!:) igazából tegnapelőtt este csináltam eloszor tesztet, akkor ennel halványabb volt. Ezert csináltam digitális clearblue-t( hétfő este), azt mutatta 1-2 hete fogant, de ebből meg nem tudom, hogy akkor tényleg mennyi.:)
A Kisfiam 13 honapos, most hagyta abba a szopizast a napokban. A tesoja meg 3 eves 4 honapos:)
Én 6+4 hetesen voltam először, volt már szívhang és szépen kivehető volt a babám is - hüvelyi ultrahang, magánrendelőben.
A teszt alapján tényleg nem lehet sajnos megmondani, hogy hány hetes lehetsz, mert van, akinek ilyen a tesztje nemvárt körül, de van, akinek meg 1 hét késés után.
Ami engem illet, szerintem menj kb. 7-8 hetesen (úgy 3 hét múlva), addigra már kéne lennie szívhangnak. 2 hét múlva még lehet korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!