Barátnőmnek most kellene menszije legyen és késik tesztet is csináltunk de negativ lett, ha netán még is terhes akkor milyen módszerek vannak hogy megakadályozuk a ''teherbe esést''?
hát, ha terhes, akkor abortusz van vagy gyerek vagy örökbeadás...más opció nincs...amúgy negatív teszt mellett, hogy a fenében lenne terhes? ennek igen kicsi az esélye...
hány éves amúgy a csaj, mióta van ciklusa?, védekeztetek valamivel? mikor volt az utolsó szex?
jajj ez nagyon kész....
milyen módszerek vannak hogy megakadályozuk a ''teherbe esést''? Hát a védekezés!!!!!!!!!!!
Ha ez nem volt meg akkor van az esemény utáni tabi amit 72 órán belül kell bevenni!!!
Ha már terhes akkor abortusz vagy örökbe adás vagy felnevelés!
Ezen marha jót nevettem!
Biológiából 1-es! :D
Ez nagyon kemeny.. megallitani a folyamatot???
Ne maaaaaar... kb 4 eve nezem ezt az oldalt de ekkora hulyeseget meg nem lattam itt se..pedig itt mindig ra csodalkozom a vilagra..
javasolnam kerdezd meg a biosz tanarod hogy mukodnek ezek a dolgok..
de hogy ertekelheti is legyen a valaszom: az esemeny utani tablettat 72 oraval az aktus utanig lehet bevenni, de minel elobb annal nagyobb szazalek esely van ra hogy nem lesz baba.. 1 honappal utanna mar hiaba veszi be. A megfogant magzatnak nem art vele.
Fontos lenne tudni mennyire pontos a baratnod ciklusai..hany napot kesik es mikor csinaltatok a tesztet..
es vegul de nem utolso sorban EMBER!!GONDOLKOZZ MAR!HA ENNYIRE BUTA VAGY TENYLEG NE SZEXELJ! Nem csak a nem kivant terhesseg de a nemibetegseg is velejaroja lehet a vedekezes nelkuli szexnek. Annyira de annyira kiakadtam ezen hogy oszinten remelem hogy kamukerdes volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!