Menstruacio elott 2 nappal a mehszaj nagyon magadsan van es zart? Van valakinek valami tapasztalata?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 18:28
11/25 anonim válasza:
Szia.nekem mar barna folyasom van :( nekem tuti meg fog jonni :(
12/25 A kérdező kommentje:
A fenebe.:(
Nekem meg mindig semmi, es meg mindig magasan van szinte el se erem.
2014. ápr. 8. 18:04
13/25 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy mensi lesz?
Lehet beagyazodas is akar.
2014. ápr. 8. 18:23
14/25 anonim válasza:
Ma este meg megnezem majd a mehszajamat is.szerintem a beagyazodasnak mar meg kellett volna tortennie vagy lehet 2 nappal menzi elott?
15/25 A kérdező kommentje:
Elvileg lehet akkor is.
Nekjem is mensi lesz, kezd leszallni es nyilni.
2014. ápr. 8. 18:56
16/25 anonim válasza:
Szia.mi ujsag veled? Nekem sajnosxtegnap reggel megjott... Mar megint :(
17/25 A kérdező kommentje:
Nekem ma mar kicsi maszatolas van. Meg gorcsolget a hasam. Ez nem a mi honapunk volt.
De eljon a mi idonk is meglatod.:))
2014. ápr. 10. 10:54
19/25 A kérdező kommentje:
Szia!:)
Elvileg tul vagyok az ovun szerintem. Bar nem voltak jellegzetes tunetek csak a tojcsis nyak. Az is a 13 14 napon. Ezek utan mar nem tudom mikorra ne varjam.:)
Nalad? Figyeled valamivel az ovudat?
2014. ápr. 29. 15:42
20/25 anonim válasza:
Nekem is megvolt.multhet csutortokon.elitte 2 nappal leesett a hpm.akkor voltunk egyutt.ill utana a 2. napon (bonyolult a munkabeosztasom szoval nem tudunk mindig ugy idoziteni) aztan 3-4 napja emelkedett a hom.most 36,7.remelem igy marad v feljebb megy :) ja es azota szaraz vagyok.nemtudom olyannak kelle lenni...en 8-ara nem varom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!