Mennyire kell felmennie a hőnek az alaphőhöz képest peteérés után, és beágyazódás után?
Nem a hónaaljban mértem, hanem hüvelyben. Hónaaljban a lázamat mértem, meg hogy megnézzem reggel, hogy van e lázam. De hónaaljban nem mutatott reggel hőemelkedést. Hüvelyben viszont visszaugrott 36.8-ra.
Most elég betegnek érzem magam, már nem tudom, hogy mire fogjam, majd mindjárt megmérem a lázam. Fájni kezdett a hátam, megint fáj egy kicsit a torkom, vagyis inkább kapar, hányingerem is van, gyengének és álmosnak is éreztem magam. Ezek valószínű a betegség miatt, mert elkezdtem tejeskávé-kappucsínó színűt barnázni, nem túl sok, de folyamatosan volt délelőtt. Szóval valószínű, ennek a hónapnak kampec. Még fájt kicsit az alhasam is. Mensire készül a szervezetem szerintem. A reggeli hőm meg valószínű értékelhetetlen.
Ma reggel 37.2-re ugrott fel a hőm, de hónaaljban 36.9 volt, tehát még a normál határokon belül. Csináltam tesztet, de full negatív, illetve egy halvány vonalat odaképzelek szerintem:D Hányingerem nagyon enyhe van, de az már tegnap is volt, szerintem az enyhe torokfájás miatt van. Mondjuk ma már mintha erősebb lenne a hányinger. Tegnap estefelé már nem barnázgattam és ma reggel se volt még semmi. Remélem nem is lesz. Mondjuk sajnos elég vizes folyásom van, ami sajnos mensi előjele.
Úgy néz ki, várnom kell még, mire kiderül, hogy mi lesz. Tegnap visszaolvastam a tavalyi naptáramat és sajnos már volt hasonló tapasztalatom, csak nem emlékeztem rá. Akkor még nem mértem a hőmet. Nem volt torokfájás, hányinger és hőemelkedés akkor, de barnázás igen. 4-5 nap barnázás, egy halvány pozitív majd majd fekete vérzés az elején. Valószínű nagyon nagyon korai "vetélés" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!