Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Április 1én voltunk együtt 5én azaz ma kellene megjonnie eddig még semmi. Ha nem fog megjonni akkor mikor teszteljek?2014. ápr. 5. 13:08
1/7 anonim válasza:
Ha védekeztetek, akkor 1000000%, hogy nem vagy terhes, csak késik, néha előfordulhat. Ha viszont nem védekeztetek, akkor sürgősen keress fel egy nőgyógyászt!
2/7 anonim válasza:
Holnap már tesztelhetsz reggel. 28napra vártam nem jött meg ,és azonnal 28.napon reggel teszteltem és 1erős és egy halvány csík lett. 22/N 7hónapos fiú anyukája
3/7 A kérdező kommentje:
6nap alatt be tud ágyazodni és már ettől késhet is a mensim? Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. ápr. 5. 14:22
4/7 anonim válasza:
Ha terhes vagy sem az elseji együttlétből, ugyanis az kb. 2 hét mire beágyazódik, nem véletlen aktus után a 14.nap lehet tesztelni is.
5/7 anonim válasza:
nekem márc. 5én kellett volna megjönnie és 24-én vettem egy tesztet ami két erős csíkot mutatott, most 8 hetes terhes vagyok
keress fel egy nőgyógyászt, a teszt még nem mond biztosat
6/7 anonim válasza:
Jajj de figyelmetlen voltam neharagudj,a "ma kellett volna megjönnie" mondatra fókuszáltam :( igen igen mindenképp várj 2hetet ,látom hogy elsején voltatok együtt! 2.voltam
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, sajnos megjött :(
2014. ápr. 7. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!