Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Április 1én voltunk együtt 5én azaz ma kellene megjonnie eddig még semmi. Ha nem fog megjonni akkor mikor teszteljek?

2014. ápr. 5. 13:08
 1/7 anonim válasza:
Ha védekeztetek, akkor 1000000%, hogy nem vagy terhes, csak késik, néha előfordulhat. Ha viszont nem védekeztetek, akkor sürgősen keress fel egy nőgyógyászt!
2014. ápr. 5. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Holnap már tesztelhetsz reggel. 28napra vártam nem jött meg ,és azonnal 28.napon reggel teszteltem és 1erős és egy halvány csík lett. 22/N 7hónapos fiú anyukája
2014. ápr. 5. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
6nap alatt be tud ágyazodni és már ettől késhet is a mensim? Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. ápr. 5. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy sem az elseji együttlétből, ugyanis az kb. 2 hét mire beágyazódik, nem véletlen aktus után a 14.nap lehet tesztelni is.
2014. ápr. 5. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem márc. 5én kellett volna megjönnie és 24-én vettem egy tesztet ami két erős csíkot mutatott, most 8 hetes terhes vagyok

keress fel egy nőgyógyászt, a teszt még nem mond biztosat

2014. ápr. 6. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Jajj de figyelmetlen voltam neharagudj,a "ma kellett volna megjönnie" mondatra fókuszáltam :( igen igen mindenképp várj 2hetet ,látom hogy elsején voltatok együtt! 2.voltam
2014. ápr. 6. 22:28
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, sajnos megjött :(
2014. ápr. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!