Mostmar 10 napja kesik. Csinaltam dėlutān ės reggel is tesztett de negativ lett. Nem szokott kesni ės jele sincs hogy megjőn. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sűrűn járok pisilni,ami kb 1 hete van. Gyakran van hānyingerem, érzékeny vagyok az illatokra.2014. ápr. 4. 18:48
1/5 anonim válasza:
Menj el nődokihoz, sajnos sok minden miatt késhet vagy kimaradhat.
2/5 anonim válasza:
Várj még egy kicsit és tesztelj újra. Lehet a mensi idejében fogant a pici, benne van a pakliban. Nem mindenkinek tankönyvszerű.. Nekem pl 1 héttel a mensi előtt fogant... átlag 31napos ciklusnál... Nekem a sűrű pisilés volt az első tünetem... Persze az is lehet, hogy felfáztál és ezért késik, vagy a hormonok szórakoznak. Bármitől lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy felvagyok fàzva. Nekem is az tünt fel hogy rün jàrok pisilni,meg az hogy nem fàj a mellem. Nem tudom mostmàr mivan. :-\
2014. ápr. 4. 19:07
4/5 anonim válasza:
Várj türelmesen még max 1 hetet és ha akkor is nega a teszt és a mensid sem jön meg akkor látogasd meg a nőgyógyászt. Tényleg sok mindentől lehet. Nekem pl előtte való hónapban volt egy olyan, hogy 8 napot késett elmentünk nődokihoz, hogy hátha a baba és a 9. napon egy kevés barnázással megjött a mensim. Pedig soha nem barnáztam még. Lehet akkor is a baba volt már csak nem bírt megtapadni. Sose késett még annyit, mint akkor... De persze ezernyi más dolog is lehet a háttérben. Van akinek csak úgy kimarad egy hónap. :/ Nem tudok sajnos többet segíteni, ha nagyon aggódsz és nem szeretnél várni, akkor egyértelmű, hogy látogasd meg a nőgyógyászt. :) Ő biztos többet tud majd neked mondani.
5/5 anonim válasza:
Érdekes ez a sűrű pisilés, mint tünet, nekem ez csak a 7 hónap környékén jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!