A párommal gyermeket szeretnénk, most 3 hónapja próbálkozunk. Mindenkitől azt hallom, hogy nem szabad "rágörcsölni" a dologra. Én nem kapok sírógörcsöt ha megjön, nem töltök hosszú órákat az interneten a téma iránt kutakodva és nem nézegetem csorgó nyállal a gyermekholmikat, de bevallom naponta néhány percet megengedek magamnak amikor eszembe jut (és elábrándozok), hogy milyen jó is lenne, ha...
El sem tudom képzelni, hogy hogyan tudnám megtenni hogy ne is gondoljak rá, ha egyszer eldöntöttük a dolgot és próbálkozunk is. Ti mit gondoltok a dologról?
Nem, ez még nem rágörcsölés, ez még csak szimpla vágyakozás.
Én a rágörcsölésen mondjuk azt értem, ha valaki még csak pár hónapja próbálkozik, de már ki akarja magát és párját vizsgáltatni, hormon, spermavizsgálat, mi egyéb, már hőmérőzik, már ovutesztel, figyeli a naptárt és nála a szex nem az élvezetről szól, hogy jó legyen mindkettejüknek, hanem már a gyerekcsinálásról szól. Tehát kijelenti, hogy most kell együtt lenni, mert most esélyes a terhesség. Na, nálam ez már a rágörcsölés kategória.
2014. ápr. 3. 10:24
2/6 anonim válasza:
maximálisan egyet értek az első válaszolóval
2014. ápr. 3. 10:30
3/6 anonim válasza:
Szerintem a tetteid alapján ez még nem a görcsölés kategória.
2014. ápr. 3. 10:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem rágörcsölés ez. De nagyon sokat számít, hogy pozitívan állj a dologhoz. Vizualizáld, amikor csak teheted, hogy a kezedben tartod az újszülött babádat és éld át azt a boldogságot magadban. Vagy ugyanezt egy pozitív teszttel. Ha már úgyis gondolkodsz rajta (természetes, hisz már tervezitek), akkor ezt így tedd. Szerintem sokat segíthet.:) Szurkolok.
2014. ápr. 3. 10:33
5/6 anonim válasza:
Hát akkor én rágörcsöltem, mert én nagyon is szerettem olvasgatni a neten mindenféléről, szerettem ábrándozni a babáról és nem volt olyan nap hogy ne jutott volna eszembe! Nekünk a 4. hónapban jött össze, abból az utolsó 3 hónapban méhpempőt szedtem és nagyon bíztam benne, ezért szorgalmasan ettem minden nap! Meg is hozta a várva várt eredményt!:) Csak ajánlani tudom!! Sok sikert és mielöbbi babásodást kívánok!:) 9 hkm
2014. ápr. 3. 10:38
6/6 anonim válasza:
Nem :) teljesen reálisan éled meg a dolgot. Én rágörcsölős fajta voltam,pedig 5 hónap után összejött. Ez egy akkora hülyeség szerintem,hogy nem szabad rágörcsölni... Ezt csak olyanok mondják általában,akiknek hamar összejött és fogalmuk sincs,hogy milyen várni. Azt hittem a másodiknál tök lazán fogom már kezelni ezt a dolgot,de tévedtem :) ugyanúgy olvasgatok,pedig már mindennel tisztában vagyok. Adj időt magatoknak,3 hónap még nem olyan sok. Álmodozni pedig lehet,sőt kell is ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!