Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek negatív ez a teszt?

Szerintetek negatív ez a teszt?

Figyelt kérdés

A véleményeteket szeretném kérni, erről a terhességi tesztről. ( Elnézést a kép sötétsége miatt, de vaku nélkül tudtam csak fotózni ) A menstruációm 5 napja késik, és ezt a negyedik nap este csináltam, a ma reggeli ugyanilyen volt. Ti negatívnak, vagy halvány pozitívnak látjátok?

[link]

2014. ápr. 2. 10:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én halvány pozinak látom, de van színe a 2.csíknak? Mert így elég szürkének tűnik, bár lehet csak nagyon világos van és a monitoron így nem jól látszik.
2014. ápr. 2. 10:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Színe az volt az biztos, az tűnt fel leghamarabb élőben, hogy rózsaszínen jött ki.

Csak megmondom őszintén azt gondoltam beképzelem , hogy ott van... de a menstruációmnak semmi jele, és nem szokott késni sem, két héttel ezelőtt, kb. egy hétig tartott nálam egy nagyon erős aluszékonyság, ami szintén furcsa volt,mert nem jellemző rám. Nagyjából ennyi a tünet , mást nem vettem észre magamon . ( persze a menzesz kimaradáson kívül )

2014. ápr. 2. 10:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Sajnos szerintem nincs 2.csík ,van még egy csík de messzebb nem controll csík mellett ahol kellene lennie!!

De ezek a tesztek szarok de komolyan hihetetlen hogy mindenki ezt veszi ,vegyél ujat és tesztelj ,kiáncsi vagyok drukkolok

üdv egy 11 hetes kismama

2014. ápr. 2. 13:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, mindenképpen veszek egy másik típusú tesztet is ,és jelentkezem , hogy mi lett az eredmény.

Neked pedig gratulálok és Boldog Babavárást kívánok :)

2014. ápr. 2. 14:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

megcsináltam a másik tesztet. Kb. pár másodperc után kijött egy második csík, aztán megpróbáltam lefényképezni, de a fotón nem adja vissza :(

Most úgy döntöttem várok pár napot, és ha nem jön a menzeszem, akkor csinálok újat, hátha erősebben látok rajta csíkocskát :) ... bár 5 nap késésnél,már látszódnia kellene egyértelműen igaz?

[link]

2014. ápr. 2. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Tudod hogy mikor volt a peteeresed, mikor foganhatott a baba? En mint irtam latok csikot ( es jo helyen, de az 5 nap keseshez kepest, hat nem tom... nekem ugyanilyen volt az elso tesztem, de nemvart elott 4 nappal. 5 nap keses utan egyforma volt a 2. Csik. De ha kesoi peteeresed volt, akkor lehetseges. Nagyon drukkolok neked, szerintem 2 nap mulva tesztelj. Ha minden ok, 100% hogy erosodnie kell!!!
2014. ápr. 2. 17:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedvességed,

az az igazság pontosan nem tudom, de számításaim szerint 13-15. -e körül volt peteérésem, és a párommal együtt is voltunk ebben az időben, tehát erre gyanakszom fogantatási időpontnak. ( persze,ha megtörtént , és lesz baba :) )

28-án kellett volna megjönnie a menzeszemnek, két csepp barnázást láttam .. azt is csak a wc papíron, és nekem ezt váltja fel szinte fél órán belül a rendes havi vérzésem, és most semmi...azóta már 5 napja. (Általában órát is megtudom mondani időpontnak mikor jön,mert olyan pontos )

2014. ápr. 2. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha a 13-15-e a fogantatás ideje, akkor valószínű, hogy már erősebbnek kellene lennie a teszten a 2. csíknak, hacsak nem is gondolod, de később fogant. :) Mikor tesztelsz újra?
2014. ápr. 3. 11:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Végülis lehetséges, hogy később fogant :)

A menzeszem még mindig nem jelentkezett...

Tesztet csináltam ma is, de sajnos csak második vizeletből,

( reggeli órákban tudtam csak megvenni a tesztet) pár perc elteltével jelent meg ismét a második csík, az egyik szélét most kicsit erősebbnek láttam mint a tegnapin,de még most sem mondhatnám " erős " csíknak.

Gondoljátok, hogy ha később fogant, még nem mutatja ki határozottan a teszt?Szerintetek felkeressem a nőgyógyászom,vagy még ilyen korán nincs értelme?

2014. ápr. 3. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még nincs értelme felkeresned a dokid. ha tényleg igazunk lenne, és később fogant, akkor most nem látna még semmit kb. Legalább olyan 7-10 nap múlva. Képet mutatsz a reggeli tesztről? Nagyon szorítok neked! Első baba?
2014. ápr. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!