Szerintetek negatív ez a teszt?
A véleményeteket szeretném kérni, erről a terhességi tesztről. ( Elnézést a kép sötétsége miatt, de vaku nélkül tudtam csak fotózni ) A menstruációm 5 napja késik, és ezt a negyedik nap este csináltam, a ma reggeli ugyanilyen volt. Ti negatívnak, vagy halvány pozitívnak látjátok?
Színe az volt az biztos, az tűnt fel leghamarabb élőben, hogy rózsaszínen jött ki.
Csak megmondom őszintén azt gondoltam beképzelem , hogy ott van... de a menstruációmnak semmi jele, és nem szokott késni sem, két héttel ezelőtt, kb. egy hétig tartott nálam egy nagyon erős aluszékonyság, ami szintén furcsa volt,mert nem jellemző rám. Nagyjából ennyi a tünet , mást nem vettem észre magamon . ( persze a menzesz kimaradáson kívül )
Sajnos szerintem nincs 2.csík ,van még egy csík de messzebb nem controll csík mellett ahol kellene lennie!!
De ezek a tesztek szarok de komolyan hihetetlen hogy mindenki ezt veszi ,vegyél ujat és tesztelj ,kiáncsi vagyok drukkolok
üdv egy 11 hetes kismama
Igen, mindenképpen veszek egy másik típusú tesztet is ,és jelentkezem , hogy mi lett az eredmény.
Neked pedig gratulálok és Boldog Babavárást kívánok :)
Sziasztok!
megcsináltam a másik tesztet. Kb. pár másodperc után kijött egy második csík, aztán megpróbáltam lefényképezni, de a fotón nem adja vissza :(
Most úgy döntöttem várok pár napot, és ha nem jön a menzeszem, akkor csinálok újat, hátha erősebben látok rajta csíkocskát :) ... bár 5 nap késésnél,már látszódnia kellene egyértelműen igaz?
Köszönöm a kedvességed,
az az igazság pontosan nem tudom, de számításaim szerint 13-15. -e körül volt peteérésem, és a párommal együtt is voltunk ebben az időben, tehát erre gyanakszom fogantatási időpontnak. ( persze,ha megtörtént , és lesz baba :) )
28-án kellett volna megjönnie a menzeszemnek, két csepp barnázást láttam .. azt is csak a wc papíron, és nekem ezt váltja fel szinte fél órán belül a rendes havi vérzésem, és most semmi...azóta már 5 napja. (Általában órát is megtudom mondani időpontnak mikor jön,mert olyan pontos )
Végülis lehetséges, hogy később fogant :)
A menzeszem még mindig nem jelentkezett...
Tesztet csináltam ma is, de sajnos csak második vizeletből,
( reggeli órákban tudtam csak megvenni a tesztet) pár perc elteltével jelent meg ismét a második csík, az egyik szélét most kicsit erősebbnek láttam mint a tegnapin,de még most sem mondhatnám " erős " csíknak.
Gondoljátok, hogy ha később fogant, még nem mutatja ki határozottan a teszt?Szerintetek felkeressem a nőgyógyászom,vagy még ilyen korán nincs értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!