Tapasztalatok ez ügyben?
Figyelt kérdés
Szoptatok, es egyetlenegyszer jott meg a mesim , febr. 14 en , atota semmi .. Egyebkent 15 honapos a babam . Amikor legkozelebb esedekes lett volna a mesim csak egy kis barnazasom volt es slussz. Ezutan 8-9 napra rettenetesen gorcsoltem .. De semmi ! olvastam h a szervezetem jelezhette a mesit ( ez igy volt elozoleg is ) es a beagyazodast is kiserheti eros mesiszeru gorcs. A mesiszeru gorcsok utan teszt ket nap mulva negativ lett. De a beagyazodas utan ( ha az volt) meg nem is lehet pozi nagyon .. Korai volt ugy tudom . Azt is tudom h szoptatas alatt minden mas de igy most ezt nen ertem mert hiaba mondogatom , hogy nem vagyok babas, egyre tobb tunetem van ami kisertetiesen hasonlo a babat varo idoszakom legelejere .Tapasztalatok ezugyben jol jonnenek . Már feltettem a kérdést de a babás kategóriában véletlenül,hátha itt többen tudnak erre válaszolni.2014. márc. 31. 18:58
1/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg annyi plusz, hogy erzekenyebbek a melleim .
2014. márc. 31. 20:49
2/3 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint ez az állapot újra terhesség. Erről különösen az érzékeny mellek győztek meg. Én az első szülés után 33 napra már rendben menstruáltam, aztán pedig minden hónapban ugyanúgy. Szoptattam én is, de amikor a kislányom 15 hónapos lett, abban a hónapban volt egy kisebb buli, Apa későn jött haza... stb-stb... Másnap reggel mérem a hőmet: 37.1, megyek pisilni: 15 cm-re nyújtható brutál nyák... Háát... akkor már tudtam, hogy itt bizony baba lesz. Nekem is erős görcs volt a 8. napon, aztán a melltartó levételkor mellfájás, nehéz-érzés... Remélem, gratulálhatok!!! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Te mar masnap tudtad? :)) nekem is volt nyakom.. Az mi miatt van ? Mit jelezhet? A hangulatom mas az etvagyam nott , sok pisi.. Koszi irom majd !! :)
2014. ápr. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!