Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok válaszát várom!...

Lombikosok válaszát várom! Mernétek kérni 4 embrió visszaültetését?

Figyelt kérdés

Négy sikertelen lombikon vagyok túl (friss illetve fagyasztott et) és megcsináltattam a genetikai és immunológiai vizsgálatokat is,amik jók lettek. A korom

- jövő hónapban leszek 35 - és a sikertelenségek miatt gondolkozom egyre inkább a maximális 4 embrió visszaültetésén (fagyasztott lesz). Ti be mernétek vállalni? Hármat mindenképpen visszakérek, de ha mind a négy felébred, akkor négyet is. Szerintem kizárt, hogy mind a négy megtapadjon.

2014. márc. 29. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 3. lombiknál 4-et kértem vissza és sajnos nem sikerült. El sem indult semmi, az első kettőnél pedig igen, csak nem fejeződött be! Szóval én a következőnél biztos kevesebbet kérek vissza, mert valóban nem jelent sajnos semmit!
2014. márc. 31. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!