Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okozhatta a ma reggeli...

Mi okozhatta a ma reggeli hányingert és hányást?

Figyelt kérdés

Nem rontottam el a gyomrom, ez biztos!!!

Viszont még csak a 10.dpo-n vagyok, úgyhogy, gondolom terhességi tünet sem lehet még...

2009. dec. 17. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már peteérés utáni 7. napon hánytam, de úgy hogy 3 napig nem maradt meg semmi bennem, utána 2 napig enyhébb volt, aztán 4-5 napig teljesen jól voltam. A peteérést követő 12.napon teszteltem 10-es erősségű teszttel halvány pozitívat.

Tegnap este újra kezdődött a hányinger.

Szerintem lehet terhességi tünet, azt mondják minden terhesség más.

Nekem ez már a 3. terhességem.

Az elsőnél csak 10 hetesen kezdődtek a rosszullétek, de egész napos volt. A másodiknál a 8. héten kezdődtek, és most ha a terhesség korát nézzük, a 3. héten.

Drukkolok hogy baba legyen, és szerintem néhány napon belül tesztelhetsz 10-es erősségűvel reggeli vizeletből.

2009. dec. 18. 08:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!!! Nagyon örülök, h. ez már lehet terhességi tünet is akár...

Sajnos ma már teljesen jól voltam, álmos vagyok, de ennyi.

De jó lenne egy 2 csikos teszt!!!!!

2009. dec. 18. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel a beágyazódáshoz kb. egy hét kell, már produkálhatsz terhességi tünetet!Van, aki már korán nagyon érzékeny rá. Meg hát, ha gyomorrontás lett volna, az már éjjel rád jött volna. De így, reggel, éhgyomorra, gyanús, hogy baba van a dologban:))Mindenesetre drukkolok, és írd meg az eredményt!
2009. dec. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!