Ha meg negy nap van vissza a nemvartig, egy 25-ös erzekenysegü teszt mar kimutatna ha terhesseg van?
Nem hinném. Ez szabályos ciklus esetén azt jelentené, hogy ovu után 10 nappal akarnál tesztelni. Esélytelen.
Nekem ovu után 12 nappal is olyan halvány lett a 10-es érzékenységű teszt, hogy alig látszott rajta a második csík.
Várd ki, amíg késik!
"A reménység meg nem szégyenít." (Biblia)
Mindenkinek mások és mások a tünetei. Amikor én (első) teherbe estem, minden pontosan ugyanolyan volt. Még a mindjárt megjön érzés is megvolt. És meg is maradt, hetekkel az után is, hogy késett a vérzésem, egészen a 10. hétig kb.
Drukkolok neked!
Bocs az S-ért!!!
Drukk neked!!!
Én is most vok a 10. dpo-n, de szerintem is csak csalódást okozna, ha most tesztelnénk!!!
Tüneteim: fáradt vok és szurkál a hasam. Reggel hánytam(nincs gyomorrontásom), de ezt még nagyon korai lenne terhességi tünetnek nevezni, akkor mi okozhatta???
Nincs görbéd???
Tényleg???!!! Jújjj!!!
GRATULA!!!!
Hánydik dpo-n vagy, nincs görbéd?
18:46-os vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!