Ma vagyok a 15. napon. Szurkál a petefészkem. Lehet ma a peteérésem?
Figyelt kérdés
Legutóbbi mensim a 37. napra jött meg. Lehet a 15. napon peteérés?? Vagy mi van? Pár napja nem voltunk együtt, ha ma van p.érésem, és este együtt leszünk, akkor még nem késtük le? Vagy ilyenkor már igen?2008. júl. 24. 09:34
1/7 anonim válasza:
Méred a hődet? Ovu teszt esetleg???
2/7 anonim válasza:
Szia! Igen, lehet, hogy ez a peteérés jele, mindenképp legyetek ma együtt, meg most még egy pár napig, biztos ami biztos alapon. Mindenkinél változó, hogy mikor van a peteérés, nekem 28 naposak voltak a ciklusaim és a 21-ik napon volt a peteérésem, erre nincs törvény. Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Nem mérem a hőmet, ovu tesztet sem használok. Már 6. hónapja próbálkozunk, már csak a cickafarkfű teát iszom. Próbálok nem foglalkozni a dologgal. De most meglepődtem a szurka miatt. Akkor még tuti nem késtük le?
2008. júl. 24. 09:41
4/7 anonim válasza:
Bőven lehet most a pé-sed. így lehet, h beáll majd rövidebb ciklusra. Mert ha most van pé-sed akklor 14 nap múlva megjön, azaz akkor kellene megjönnie.
5/7 A kérdező kommentje:
Olyan lehet, hogy ma van pé-sem és a ma esti együttlét már késő?
2008. júl. 24. 10:46
6/7 anonim válasza:
Szeritnem a ma esti együttlét még nem késő. :) Szóval mindent bele.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. júl. 24. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!