Menstruáció elmaradását követő hanyadik napon érdemes terhességi tesztet csinálni amikor már mutat is valamit?
Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 09:09
1/5 anonim válasza:
szerintem 1 hét után már mutat valamit. bár attól függ,hogy a hcg-d milyen gyorsan emelkedik. ez mindenkinél más.
2/5 anonim válasza:
énugy tudom h 10 dik nap után a beágyazódás után termeli a szrvezet azt a hormont amit kimutat a teszt
3/5 anonim válasza:
Akár már az elmerdt menszi napján tesztelhetsz.
4/5 anonim válasza:
Én az elmaradt mensi napján teszteltem délután és már pozitív volt, igaz, hogy halvány volt a csík. Úgyhogy szerintem célszerűbb rávárni egy napot és reggelivel megnézni, mert abban sokkal erősebb a hcg, de ez erősen függ teszttől és szervezettől is. Vannak kevésbé érzékeny tesztek, amivel többet kell várni és olyanról is hallottam már, akinek elmaradt mensi után hetekig még negatív volt a tesztje.
5/5 anonim válasza:
Szia!Én türelmetlen voltam és menszi előtt 3 nappal teszteltem,pozitív lett!Sok sikert neked is!
7 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!