1/3 anonim válasza:
A nem várt napjáig jó lenne, ha kibírnád. A hőd szépen alakul. Úgy látszik teljesen egyformán alakultunk ebben a hónapban. Ha tesztelsz írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény. Azt tudom én is mondani, hogy mikor kellene, de szerintem nem fogom én sem kibírni 20-ig. Lehet, hogy holnap egy 10-es teszttel megpróbálkozok.
2/3 anonim válasza:
A görbédből annyi látszik, hogy 10 napja volt tüszőrepedésed. Görbéből baba nem olvasható ki, mindig csak a hormonszintről ad tájékoztatást.
4 nap múlva már tesztelhetsz, ha lehet, akkor 10-es érzékenységűvel.
3/3 A kérdező kommentje:
dpo-n 13. napján első pisiből negatívat teszteltem.Csalódott vagyok,már 3 napja barnázom,és szerintem ez sem jó jel,valószínű hormonproblémám lesz.Nálad mi újság?Ma van 20.-a teszteltél már?
2009. dec. 20. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!