Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » E vitamintól milyen hamar...

E vitamintól milyen hamar sikerült teherbe esned?

Figyelt kérdés

Csak azok válaszoljanak,akiknek sikerült (v.színű,hogy az e-vitamintól...)

Milyen hamar sikerült? Volt olyan,hogy nem a ciklusod első napjától kezdted szedni,hanem mondjuk menzesz után 1 héttel,és mégis lett baba?

2014. márc. 25. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Ez világszenzáció lenne, ha csak E-vitamintól !!!!
2014. márc. 25. 20:44
 2/18 A kérdező kommentje:

Azzal kezdtem,hogy csak azok válaszoljanak.....És olvass utána,akár ezen az oldalon is...

Különben meg:Az e vitamin jótékony hatással van a pajzsmirigyre,ami a hormonokat termeli,és ezáltal a méhnyálkahártyára is....ennyi....akinek vékony a méhnyálkahártyája,és kicsit megvastagítja az e vitamin,máris sokat tett a teherbeeséshez....beágyazódáshoz!

2014. márc. 25. 20:47
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Én a férjem spermájától lettem terhes.

Szedtem E vitamint is hónapokig, de semmi hatása nem volt.

2014. márc. 25. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
én szedtem hűségesen, de pozitív eredménye nem lett....
2014. márc. 25. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

az én pajzsmirigyem nem jó, az e-vitaminnal sajnos semmit nem értem (egy meglehetősen normálatlan orvos javasolta, utána lett jobb dokim... - nem kötözködésből, tényleg így van). Ha valakinek valami alapbetegsége van (pajzsmirigy mondjuk), azt jobb hozzáértő módon kezelni. Tudom, nem ez volt a kérdés, bocs :)

méhnyálkahártya vastagításra jó lehet, de nem mindenkinek jön be.

Én is szedtem hónapokig, semmit nem ért, nem lettem terhes, nem lett vastagabb nyálkahártyám.

2014. márc. 25. 20:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Csakmert én régóta nem védekezek a párommal,hátha jön vki...:-),de mégsem...és annor 1,5 éve úgy estem teherbe,hogy vitaminokat szedtem...és utánanéztem,hogy esetleg a beágyazódást segíthetik a vitaminok,mert megerősítik a nyálkahártyát,ami nekem szinte mindig csak 3mm...ami nagyon vékony...viszont annyira utálom az orvosokat,hogy csak akkor megyek,ha nagyon muszály,addig próálkozunk különféle praktikákkal,és ha azsem válik be,marad a doki....:-(
2014. márc. 25. 21:03
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen vékony a nyálkahártyád akkor szedheted a 400 mg-os E vitamint, esetleg szerezz be méhpempőt is, az is segít. Na persze a pároddal is legyetek "együtt". Sok sikert!
2014. márc. 25. 21:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon gyorsan. Azt viszont nem tudom, mekkora volt az E-vitamin szerepe, de bevált. Napi 400E. Mindkét gyereknél szedtem. A lányommal az első, a fiammal a második hónapban lettem terhes. Én az elejétől szedtem, ahogy kitaláltuk, hogy próbálkozunk, szerintem az előző ciklus végétől inkább.
2014. márc. 25. 21:26
 9/18 A kérdező kommentje:

Énis 400mg-osat szedek,biztosra megyek :-)

Annyira jólenne :-)

2014. márc. 25. 21:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szedtem illetve következő hónapban a mehpempot,a rakovetkezoben babas lettem!

Minket kivizsgáltak elotte,es mivel nem találtak semmit ezert gondolok az e vitamin jótékony hatására!Viszont nekem a nyalkahartyam nem volt ilyen vékony.

Sok sikert neked!

2014. márc. 26. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!