E vitamintól milyen hamar sikerült teherbe esned?
Csak azok válaszoljanak,akiknek sikerült (v.színű,hogy az e-vitamintól...)
Milyen hamar sikerült? Volt olyan,hogy nem a ciklusod első napjától kezdted szedni,hanem mondjuk menzesz után 1 héttel,és mégis lett baba?
Azzal kezdtem,hogy csak azok válaszoljanak.....És olvass utána,akár ezen az oldalon is...
Különben meg:Az e vitamin jótékony hatással van a pajzsmirigyre,ami a hormonokat termeli,és ezáltal a méhnyálkahártyára is....ennyi....akinek vékony a méhnyálkahártyája,és kicsit megvastagítja az e vitamin,máris sokat tett a teherbeeséshez....beágyazódáshoz!
Én a férjem spermájától lettem terhes.
Szedtem E vitamint is hónapokig, de semmi hatása nem volt.
az én pajzsmirigyem nem jó, az e-vitaminnal sajnos semmit nem értem (egy meglehetősen normálatlan orvos javasolta, utána lett jobb dokim... - nem kötözködésből, tényleg így van). Ha valakinek valami alapbetegsége van (pajzsmirigy mondjuk), azt jobb hozzáértő módon kezelni. Tudom, nem ez volt a kérdés, bocs :)
méhnyálkahártya vastagításra jó lehet, de nem mindenkinek jön be.
Én is szedtem hónapokig, semmit nem ért, nem lettem terhes, nem lett vastagabb nyálkahártyám.
Énis 400mg-osat szedek,biztosra megyek :-)
Annyira jólenne :-)
Én szedtem illetve következő hónapban a mehpempot,a rakovetkezoben babas lettem!
Minket kivizsgáltak elotte,es mivel nem találtak semmit ezert gondolok az e vitamin jótékony hatására!Viszont nekem a nyalkahartyam nem volt ilyen vékony.
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!