Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért negatív az ovulációs...

Zabmester kérdése:

Miért negatív az ovulációs tesztem?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha valami sületlenséget kérdezek, nem vagyok még ebben igazán járatos. Szóval: a naptár szerint ma van peteérésem, így elvileg a tesztnek is jeleznie kellene, még akkor is, ha csak 1-2 nap múlva lenne valójában. Viszont tegnap is, ma is teljesen negatívat mutatott. Azon gondolkodtam most, hogy mi van, ha esetleg azért negatív, mert már terhes vagyok? Vagy ez hülyeség? Kb. egy hete voltunk először együtt védekezés nélkül, az utána következő napokban éreztem némi szurkálást a petefészkem táján, de persze az is lehet, hogy csak képzelődtem. De mégis, létezhet olyan, hogy egy héttel korábban volt peteérésem, és azért nem jelez a teszt? Vagy mi lehet még az oka?

A ciklusommal sosem volt gond, kb. 29-30 naposak. Van már gyerekem, de az ő esetében nem volt ilyen rákészülés, nagyon váratlanul érkezett, évekkel ezelőtt :) Most viszont nagyon nem értem ezt a dolgot. Tapasztalt már más is ilyet? Vagy van valakinek ötlete, hogy mi lehet a magyarázat?

2014. márc. 21. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Használj másik fajta ovu tesztet. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovud valami miatt, az is lehet hogy valóban most előbb volt. Én 2 hónapban próbáltam ovu tesztet, de nekem sem volt soha 2 csíkos, viszont már 5 hónapos a fiam. Én jobban bízok a testi jelekben mint a tesztben. Hőmérő módszert és tojás fehérje nyákot nézegettem és jött is a babóca.
2014. márc. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!