Lehetek terhes? A többi lent.
Figyelt kérdés
Február 23.-án nem védekeztünk a "párommal" Március 12.-e körül megkellett volna jönnie természetesen nem jött 17.-én (most hétfő) vettem egy terhességi tesztet, ami negatív lett igaz nem reggeli vizeletből csináltam.. már 1-2 hete kissé hányingerem van/ volt, hasfájás nem folyamatosan, de lehet csak az idegességtől, de csütörtöktől sötét barna folyásom van kissé véres, de inkább barna ilyen még sohasem volt ezért kicsit megijedtem mi lehet a probléma? lehet hogy a terheségi teszt még nem tudta kimutatni??2014. márc. 21. 18:46
12/13 anonim válasza:
Ne haragudjál, de azt írod elvetetnéd a babát. Akkor mi az atyauristenért nem védekezel????
13/13 anonim válasza:
mondjuk ebben tökéletesen igaza van az utolsónak....én ezen a részen átsiklottam valahogy, mert nekem annyira természetes valahogy, hogy aki ezen a topikon van babát szeretne vagy küzd érte ....sikertelenül :( gondold át ezt....és tényleg, ha kibékülsz esetleg a pároddal akkor beszéljetek erről.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!