Szerintetek, mit rontottunk el? Miért nem jött össze a baba, ha jó volt az időzítés?
Itt van a görbém. Használtam ovutesztet, csinálom a hőmérőzést és a két esedékes időponton együtt is voltunk (a 11. és a 15. ciklusnapon). Akkor miért fog most mégis megjönni? Talán, mert még csak ez lesz a 3. sikertelen hónapunk? Vagy mert nem a peteérés napján kell együtt lenni, hanem előtt meg utána nap jobb? Mit kellene máshogy csinálnunk?
Ha mindig 2 napig pozi a teszted akkor próbáld ki,hogy a 2. pozis napon vagytok együtt és az első nega napon!
Mi is így voltunk együtt ahogy ti és nekünk sem sikerült!
Túl korai még pánikba esni. Ha minden rendben veletek, akkor is eltarthat egy évig is, mire teherbe esel, és még ennyi idő sem kóros. Egy ciklusban 20% esély van a teherbeesésre akkor is, ha mindkét fél egészséges, és tökéletes időzítésel is csak 33%-ig emelhető ez az esély.
Csináljátok továbbra is úgy, ahogy eddig, és ne görcsölj rajta! Hidd el, hogy nem hasból beszélek. Nekem is akkor sikerült, abban a hónapban, amikor megnyugodtam és nem görcsöltem rajta, hogy most sikerül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!