Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vaterás One step teszten...

Vaterás One step teszten mindig van második csík?

Figyelt kérdés

elvileg fél óráig ehet leolvasni papír szerint,nekem mindig fél órán belül kijön egy halvány vonal.

nem értem:S

2014. márc. 20. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia, én is ilyet használtam, de nekem is mindig csak egy halvány, épp, hogy szabad szemmel látható második csík látszik.Már 3 napja késik, viszont a csík még mindig halvány.Lehet csak száradási csík, vagy szellemcsík.Remélem hamarosan rendes erős 2 csíkos tesztem lesz....
2014. márc. 20. 10:11
 2/9 anonim ***** válasza:
És nem vagy terhes? Másfajtát nem próbáltál?
2014. márc. 20. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
A zöld végűn nálam is volt mindig egy vonal, volt hogy egyből kijött. Igaz nem jött még meg, de babát nem mutathatott, mert több napja ezt játszotta velem.
2014. márc. 20. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor volt második csík amikor tényleg terhes lettem, addig teljes hómező volt a 2. csík helyén. De én úgy emlékszem hogy csak 5 percig lehetett leolvasni. És már a nemvárt előtt 4 nappal kimutatta a terhességet! 33 hkm
2014. márc. 20. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
sosincs második csik, sajnos már sok egy csikosat láttam:( Egyébként általában 10-15 percig lehet leolvasni nem mutat reális eredményt fél óra után egy tezst sem.
2014. márc. 20. 10:38
 6/9 A kérdező kommentje:
más fajta tesztel még nem próbáltam.Isten bizony 30 perc van ráírva a papírra.
2014. márc. 20. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
De komolyan, miért gondolod hogy a teszt rossz és nem vagy terhes?
2014. márc. 20. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen van most itthon. 30 percig lehet leolvasni. nekem is hómező volt,mikor nem voltam terhes. még csak odaképzelni sem lehetett a 2. csíkot,olyan fehér volt a helye. amikor terhes voltam,iszonyat halványan,de ott volt és sokáig nem is erősödött. sztem terhes vagy.
2014. márc. 20. 12:04
 9/9 A kérdező kommentje:
igen,pont így vagyok én is mint az utolsó válaszoló.igazából nem mondom,hogy nem vagyok terhes.itt volt tesóm,csináltattam vele is egy tesztet,neki nem jött ki még halványan sem később se.azt hiszem veszek másfajtát.ma egy napja,hogy késik.(ha jól számoltam.)
2014. márc. 20. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!