A zöld színű One Step Urine Hcg tesztről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Kifejezetten a zöld színűre vagyok kíváncsi. Szellemcsík, fals pozitív, fals negatív, mikor mutatta ki a terhességet?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2014. márc. 19. 13:35
1/5 anonim válasza:
nekem volt fals pozitív:(bááár nem mondom biztosra,hogy nem indulhatott el valami v valaki
2/5 anonim válasza:
Xar... Mindig ezt hasznaltam aztan késés utan par nappal nagyon halvány csik lett csinaltam masik fajtat aznap az hatarozott pozi lett(xepil) ... 2 het késés után megcsinaltam az uccso one step tesztem meg csak egxforma etös sem lett a 3 csík, mig az xepilen szinte nem latszott a kontroll csik olyan erösen latszott a tesztcsík...
3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, telorol irok:) nem 3 csik, 2 :)
4/5 A kérdező kommentje:
Ez szuper... Akkor jót rendeltem :D
2014. márc. 19. 16:06
5/5 anonim válasza:
én irtam hogy xar volt nekem a teszt...jót vettél:) mindegy gondolom nem ipari mennyiséget vettél...:) nekem az xepil nagyon bejött, 600 ft 2 db, vagy 4 dobozzal ellőttem:) de egyértelmű rajta még a halvány csík is(lányommal mensi előtt 3 nappal halvány lett) a 400 ft-os Facelle(rossmannos) is nagyon jó, meg a sima és digitális ClearBlue(ezek drágábbak) ami nekem még nem jött be és soha többet: Gabriel...lányommal is meg most is mikor már minden tesztem full pozi volt azon a tesztcsík halványabb volt a kontrollnál...nagy csalódás mert nem a legolcsóbb, olyan 800 ft/db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!