Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt 3nappal délutáni...

Mensi előtt 3nappal délutáni vizelet mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem éri meg türelmetlenkedni, mert ha nem mutatja ki akkor újra kell tesztelni.
2014. márc. 18. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy kimutatja vagy nem az igazságot. Attól, hogy halvány 2 csíkos attól még megjöhet a mensid, és azért mert hómező attól még lehetsz terhes.
2014. márc. 18. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nappal a menzi előtt erős pozitív volt (az előző terhességemnél dettó, akkor is jó korán teszteltem, megérzés, pedig akkor nem is próbálkoztunk), mindkettőből baba van. Illetve a másodiknál még csak lesz. 32 hkm Ilyenért itt a gyakorin sokan "harapnak" mert nem biztos még a terhesség, inkább hallgass rájuk, mert ha mégsem lesz baba akkor hiába áltattad magad.
2014. márc. 18. 08:58
 4/5 A kérdező kommentje:
nem bírtam,Gabriellel teszteltem,nega lett,pedig annyira érzem,h.vmi van :(
2014. márc. 18. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert nem mutatta attól még lehet ott baba. Ezért nem kellett volna tesztelni! Légy türelmes.
2014. márc. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!