Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszeres a ciklusom...

Ha rendszeres a ciklusom ihatok cickafark-palástű teát + szedhetek barátcserjét? (szerintem nem reped meg a tüszőm)

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk és még a próbálkozás előtt amikor voltam dokinál látott egy 5cmes cisztát ami azért alakult ki mert a tüsző nem reped meg és cisztává alakul. A következő mensivel távozott. Szóval már 1 éve hogy próbálkozunk és szerintem nem reped meg a tüszőm.

Árthatok-e a teákkal ha rendszeresen 1-2 nap eltéréssel szokott megjönni? Ovutesztet használok és pozitív szokott lenni, szóval van peteérésem is amit igen erősen érzek is.

A cickafarkot tényleg nem szabad darabos vérzésnél inni? lehet elég lenne nekem csak a palástfű és a barátcserje? így is segítené a tüsző repedést? köszi

2014. márc. 17. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már 1 éve próbálkoztok, akkor én inkább keresnék egy jó endokrinológust és egy jó nőgyógyászt és elkezdeném a kivizsgálásokat! A teák és a barátcserje összekeverheti az amúgy rendszeres ciklusodat! Lehet többet ártanál velük, mint használnál!
2014. márc. 17. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:

egyet értek az elsővel, ne kísérletezgess, keress egy jó endokrinológust.

Az, hogy nem reped meg a tüsződ, és ciszta lesz belőle, az lehet egy tünet - hormongondé -, ami akár befolyásolhatja, hogy nem esel teherbe. Volt már valamilyen vizsgálatod? 3. és 21. napi vérvétel például? Ha nem csinált a doki, még a ciszta után sem (és az után sem, hogy 1 éve vártok hiába a babára), akkor azt is keress másikat :)

Ha mondjuk ez a gond, akkor többet ártasz vele, mint használsz.

2014. márc. 17. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, amikor a ciszta volt még nem próbálkoztunk. A 3. és 21 napi vérvételt hogy csinálják? mi van ha hétvégére esik pl. a 3 nap? akkor addig kell várni olyan hónapra amíg nem esik hétköznapra? akkor akár évekbe is telhet mire megcsinálják? vagy hogy van ez?
2014. márc. 17. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
A 3. napi vérvétel általában a 2-5. napig kell megcsinálni. A 21. napit pedig ciklustól függően, általában ovu+7 nap, ha ez a hétvégére esik, akkor +/- 1-2 nap nem sokat befolyásol, csak mondani kell az orvosnak, hogy mekkora eltérés volt!
2014. márc. 17. 13:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen!
2014. márc. 17. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
milyen a mensid? mert ha előtte-utána van barnázás napokig, akkor gyanakodhatsz progeszteron hiányra, amit rendbe tud tenni a barátcserje. Még akkor is ha szabályosak ciklusaid.
2014. márc. 17. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki hogy előtte 1 nappal van barnázás és másnap megjön. Kb. 3 napig vérzek és a 4. 5. 6. nap csak barnázok. Szerinted ez utalhat arra hogy progeszteron hiányom lenne?
2014. márc. 18. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!