Ha rendszeres a ciklusom ihatok cickafark-palástű teát + szedhetek barátcserjét? (szerintem nem reped meg a tüszőm)
1 éve próbálkozunk és még a próbálkozás előtt amikor voltam dokinál látott egy 5cmes cisztát ami azért alakult ki mert a tüsző nem reped meg és cisztává alakul. A következő mensivel távozott. Szóval már 1 éve hogy próbálkozunk és szerintem nem reped meg a tüszőm.
Árthatok-e a teákkal ha rendszeresen 1-2 nap eltéréssel szokott megjönni? Ovutesztet használok és pozitív szokott lenni, szóval van peteérésem is amit igen erősen érzek is.
A cickafarkot tényleg nem szabad darabos vérzésnél inni? lehet elég lenne nekem csak a palástfű és a barátcserje? így is segítené a tüsző repedést? köszi
egyet értek az elsővel, ne kísérletezgess, keress egy jó endokrinológust.
Az, hogy nem reped meg a tüsződ, és ciszta lesz belőle, az lehet egy tünet - hormongondé -, ami akár befolyásolhatja, hogy nem esel teherbe. Volt már valamilyen vizsgálatod? 3. és 21. napi vérvétel például? Ha nem csinált a doki, még a ciszta után sem (és az után sem, hogy 1 éve vártok hiába a babára), akkor azt is keress másikat :)
Ha mondjuk ez a gond, akkor többet ártasz vele, mint használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!