Miért nem tud megrepedni a tüszőm?
Szerdán, csütörtökön és pénteken is totál pozitív volt az lh-tesztem. Tegnap meg ma már negatív (bár ugyanúgy kétcsíkos). Iszonyatos ovus fájdalmaim vannak már kedd óta, este és ma délelőtt már görcsoldót akartam bevenni,mert alig bírtam elviselni. Nagyon fájt a bal petefészkem, sőt a hüvelyembe is nyilalt. A hőm folyamatosan 36,6-36,7 felváltva már egy hete. Ma vagyok a 20. ciklusnapon. A hőm eddig olyan szépen jelezte az ovut, még ha az ovu-teszt nem is volt egyértelmű pozitív szinte sosem eddig. De most mintha küzdene a szervezetem, de egyszerűen nem tud megrepedni a tüsző.
Tehetek valamit a cél érdekében? Vagy nem tudok "beavatkozni" a szervezetem működésébe?
Most vagy 2 órája, mintha nem is lenne fájdalmam. (De tegnap is volt egy ilyen időszakom)...
Nem lehet hogy terhes vagy? Ennyire fent a hőd és már a 20.nap.
Az lh teszt mindig két csíkos, mert az a hormon mindig van a szervezetedben, kérdés mennyire erős a csík.
Ha nem tud megrepedni akkor annak hormonális oka van.
Palástfű teát szokták ajánlani a ciklus második felében, az első felében meg cickafark teát. Talán egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!