3. napja full pozitív az ovu tesztem! Mi lehet a baj?
Mi miatt nem tud megrepedni a tüsző? Eddig még csak egyszer tudtam egyértelmű pozitív lh-tesztet produkálni, pedig a hőm szépen, láthatóan minden hónapban megemelkedett 4-6 tized fokot. Mindig csak "majdnem pozi volt" ovu idején.
Most meg 3. napja, hogy szinte mp.eken belül megjelenik a 2. csík is, jó erősen. Ovus fájdalmam is van folyamatosan. A fura, hogy hol jobb, hol bal oldalon szúr a petefészkemnél. Jelentheti azt, hogy lehet 2 tüsző is érett?
Még sehol sem láttam egyik görbénél se ilyet.
Valakinek hasonló?
Ja, s a hőm sem ment fel még természetesen...
Azóta olvastam még, s azt írták, lehet akár 4-5 napig is pozi, ami több dolog miatt is előfordul. Ha nincs PCOS, mindig kb ugyanakkor csinálod a tesztet, akkor azért lehetséges, mert több tüsző is érik, s néhány nap eltéréssel még megrepedhet egy újabb.
De gondolom, ez akkor van, ha az első nem termékenyült meg. Bár olvastam azt is, hogy előfordult már ikreknél több nap eltérés (saját tapasztalat, orvosi folyamatos uh-nyomon követés mellett írták. Szóval nem tudom.
Szóval reménykedjünk, hogy több tüszőnk is érik, mert így több az esélyünk! :) Bár én ikreket nem nagyon szeretnék ;( De ha azt adná a Sors, akkor talán megbirkóznék a feladattal. :)
Nekem lehetne pcos az uh alapján, de hormonlaborra csak most járok, és normál hosszúságúak a ciklusaim.
De csak egy nap szokott olyan majdnem pozi lenni és másnap fel is ugrik a hőm. Pont mint te írtad. Bár a tegnapi tesztem inkább halványabb tán egy fokkal, de a mai és a tegnapelőtti full pozi. Ami még fura, hogy Mindkét nap a follikuláris fázis felső értékén volt pozi, az alsó értékeken inkább nega, pedig nálam akkor szokott pozi lenni, amikor lent van, és Aznap van ovu is.
Kiváncsi vagyok mi lesz veled is, ha már így sorstásak lettünk főleg. :)
Nekem ma előjött az ovus hányinger is...:) én már csak így hívom.:D
Nálam jöhetnek az ikrek nyugodtan.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!