Van rá esélyem, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
28 napos ciklusaim vannak, elevitet szedek 2 naponta voltunk egyutt a 8. naptól kezdve de a 12-13-14 napon vègig. A 17. naptól kezdve hasszurkáim vannak ès mèhhúzódásom is volt aznap (17). A mellfájdalmaim kèsöbb kezdődtek ès annyira nem is fáj, se fehèr se vizes folyásom nincs ami a menstruációm elött 10 nappal lenni szokott már. 2 napja hányingerem van ès ma egy szagtól hánytam is. A ciklusom 22. napjától sűrűbben járok pisilni ..1-2 óránkènt. Vasárnapra nem várom ..mit gondoltok lehetnek ezek korai tünetek ? Vagy csak elkaptam valami vîrust ?2014. márc. 13. 21:54
1/5 Babi Mami válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet.
Úgy gondolom, a tüneteid alapján az agyad játszik Veled. Saját várandósságomból kiindulva tudokc sak nyilatkozni, de pl. nekem egyszer sem volt hányingerem, hasszúrásom, illetve pisilni is csak a végén jártam sűrűn, mert nyomta a babó a hólyagom.
Tanácsolom, hogy ne görcsölj, koncentrálj a befogadásra, engedd el a félelmeidet - a baba szeretet. Fogadd be. Minden jót kívánok szívből.
2/5 anonim válasza:
Igen, persze lehet. De próbálj minél kevsebbet görcsölni rajta, minél kevesebbet gondolni rá, mert ha nagyon akarja az ember, akkor a túlzott stressztől annál kevésbé sikerül a dolog.
Jó egészséget nektek!! :)
3/5 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok ! :)) Köszönöm szèpen ! Igyekszem nem rágörcsölni ..tulajdonkèppen most úgymond nem is akarnánk persze örülnènk, csak foglaltunk nyaralásra helyet (külföld 1200 km) autóval megyünk majd mint tavaly..ès ha most teherbe estem bizony 5 hónapos lennèk ès akkor lekellene mondani utat...ha következő hónaptól már nem lenne veszèlyes ..egyszóval most nem görcsöltünk rá csak most picit furán èrzem magam, hogy ezek a tünetek vannak amik nem szoktak lenni ! Ha babás vagyok mègis 10000000%-os öröm lenne főleg apa születèsnapján árulnám el :)) Vágyomrá titokban nagyon csak nem mutatom ki senkinek ..lassan már egy ève próbálkozunk :( egyszer már sikerült csak 6 hetesen el is ment :(( akkot ugyan ilyen tüneteim voltak csak hányingerem nem volt !
2014. márc. 13. 22:14
4/5 anonim válasza:
Biztos terhes vagy mert nem görcsöltél rá ahogy írtad. Grat!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem jött meg ès semmi tünet, hogy megjönne ..:) kezdek izgulniii ..holnap csinálok tesztet ! Drukkoljatok ! :)
2014. márc. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!