Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3-4 napja erős mensis görcs...

3-4 napja erős mensis görcs de tegnap és ma már semmi. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

3-4 napja erős mensis gorcseim voltak(mostanra nem vártam).viszont tegnap enyhült sőt el is múlt. Tegnap este volt egy kis vér maszat a WC papíron meg ma de ennyi.miért múltak a gorcseim el és miért nem jött meg rendesen? A melleim iszonyatosan fájnak. Hétfőn volt egy alig észrevehető vércsepp délelőtt.lehetséges menstruáció terhesség alatt?tesztet nem csináltam mivel van ez a picike valami ami csak torleskor látszik.

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 13. 10:35
 1/4 lcs ***** válasza:
nyugodtan tesztelj holnap reggel első vizeletből szerintem, mert ha nem jött meg rendesen, akkor simán lehet baba (van akinek megjön terhesség alatt is...) :)
2014. márc. 13. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
detto,kicsit véreztem, és a teszt + volt
2014. márc. 13. 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:
mit jelent az hogy kicsit? Nekem meg úgy tűnt hogy elmúlt. Mármint ez az icipicike is.
2014. márc. 13. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2014. márc. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!