Enyhe barnázás - sürgős az orvos?
Úgy számolom, 7. hetes terhes vagyok. Múlt héten hívtam fel a dokimat, jövő hétre adott időpontot, előtte szerinte korai.
Tegnapelőtt este pisilés után megtörölve magam nagyon enyhe barnát láttam, kb. amikor már nagyon jövünk kifelé a menstruációból, annyira, hogy másnapra el is múlik, és még van egy kis utópötty. Fölhívtam a dokit, azt mondta, kezdjek Magne B6-ot szedni, és szóljak, ha erősödne. Tegnap semmi nem volt, ma reggel megint hasonló kicsi barna. Megvárhatom a szerdát, vagy hívjam?
A hüvelyi UH-gal már sokkal vastagabbnak látta a méh nyálkahártyát, ami a beágyazódás előkészülete (tegnap a külsővel vékonynak látta). Méhen kívülit nem talált (ami megkönnyebbülés), ha van, bent van. Most a kérdés, hogy távozni vagy megtelepedni akar. Hétvégén szigorú ágynyugalom, du. telefonálnom kell a vérvétel eredménye miatt, és akármi lesz, hétfőn megyek vissza reggel.
Köszönöm a szurkolást.
nekem se látták , végül méhen kívüli, petevezetőben beágyazódott terhesség lett :( :( Ezt csak a műtétkor látták, előte uh-n semmit :(
Drukkolok h neked rendbe legyen!!
Nos, mai eredmény: 30 mm méhnyálkahártya, 6,6 mm-es petezsák :-). 10 mm-től látszódik majd állítólag a kismuki. És méhen belüli. Szóval van öröm.
Persze, lehet rosszabb végkimenetel, de akkor is rossz, ha csak a negatív verziót hajtogatja az orvos.
Ja, és 5 hetesre tippelte az orvos, tehát kisebb mint gondoltuk. (2 héttel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!