Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mensi elmúlása után (7....

A mensi elmúlása után (7. nap) mennyi az esélye a teherbeesésnek? A ciklusom kb 31 napos. +/- egy nap.

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem tul sok. De gugliba ird be, hogy ovulation calculator es kidob peteérés naptarakat, ahol bejelolod hany naposak a ciklusaid, mikor volt az utolso.menszeszed elso napja (altalaban ezeket kerik), es megmutatja melyik nap varhato az ovulaciod es az adott napra kerve, mekkora esellyel esnel teherbe. Ha nagyon nem megy az angol vagy a naptar ertelmezese irj privit beutom helyetted valamelyikbe.
2014. márc. 12. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:

A spermium 2-3 napig is elél a női testben, és nekem a 9. napon van peteérésem legtöbbször, szóval igencsak van esélye.:)

Nem tudod, mikor volt az ominózus időpont körül peteérésed?

2014. márc. 12. 23:23
 3/7 A kérdező kommentje:

03.09-én voltunk együtt és 20. Után van elvileg peteérésem... Első válaszadónak köszönöm, megnézem az oldalt!

Lehet, hogy hülyeség, de miután együttvoltunk, szúrkált a hAsam és olyan fura érzésem volt.. Jó lenne, ha baba lenne belőle :)

2014. márc. 13. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Peroid tracker alkalmazást használok, mindig pontosan jelölöm mikor jön meg, mikor múlik, és készít statisztikát arról, hogy hány naposak a ciklusaim. A progi szerint februárban 18. Körül most 20 körül lesz ovum. Most voltunk együtt először úgy védekezés nélkül, hogy bennem ért véget az akció. Most viszont megöl a kiváncsiság, h mi lesz :)
2014. márc. 13. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Az egy naptár, amiben számolni kell? Meg tudod mutatni, hogy kell, vagy honnét lehet szerezni, stb.?

Én érzem, amikor van peteérésem, és vettem mini mikroszkópot, az megerősített benne, hogy valóban a peteérést érzem.

Nyálat kell tenni a mikroszkóplapra, és megnézni, milyen mintázata van.

Ovulációkor nagyon jellegzetes mintázatot vesz fel néhány órára.

Neked lassanként a terhességi teszt is kimutatja.:)

2014. márc. 13. 00:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Az alkalmazas okostelefonra tölthető le. Nagyon egyszerű használni! Androidos telon azt hiszem magyar is a progi, én iOSon használom, itt ugyan angol, de minden egyértelmű.

Szerintetek mikor teszteljek?

2014. márc. 13. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Az nekem egyik sincs.

Név alapján utánanézek.

A neten írják orvosi cikkek, mikor kell tesztelni.

2014. márc. 13. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!