A mensi elmúlása után (7. nap) mennyi az esélye a teherbeesésnek? A ciklusom kb 31 napos. +/- egy nap.
A spermium 2-3 napig is elél a női testben, és nekem a 9. napon van peteérésem legtöbbször, szóval igencsak van esélye.:)
Nem tudod, mikor volt az ominózus időpont körül peteérésed?
03.09-én voltunk együtt és 20. Után van elvileg peteérésem... Első válaszadónak köszönöm, megnézem az oldalt!
Lehet, hogy hülyeség, de miután együttvoltunk, szúrkált a hAsam és olyan fura érzésem volt.. Jó lenne, ha baba lenne belőle :)
Az egy naptár, amiben számolni kell? Meg tudod mutatni, hogy kell, vagy honnét lehet szerezni, stb.?
Én érzem, amikor van peteérésem, és vettem mini mikroszkópot, az megerősített benne, hogy valóban a peteérést érzem.
Nyálat kell tenni a mikroszkóplapra, és megnézni, milyen mintázata van.
Ovulációkor nagyon jellegzetes mintázatot vesz fel néhány órára.
Neked lassanként a terhességi teszt is kimutatja.:)
Az alkalmazas okostelefonra tölthető le. Nagyon egyszerű használni! Androidos telon azt hiszem magyar is a progi, én iOSon használom, itt ugyan angol, de minden egyértelmű.
Szerintetek mikor teszteljek?
Az nekem egyik sincs.
Név alapján utánanézek.
A neten írják orvosi cikkek, mikor kell tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!