Az One Step tesztek gyakran hibásak? Mik a tapasztalataitok? Kijött egy halvány második vonal, de elég közel a kontroll csíkhoz, biztos vagyok benne, hogy nem ott lenne a helye.
Figyelt kérdés
Köszönöm!2014. márc. 12. 19:00
23/43 A kérdező kommentje:
Igen csinàltam, el is felejtettem megírni. A reggelin nem jött ki ilyen csík, ott ahol lennie kellene a màsodiknak csak egy iszonyat halvàny csík van, az meg nem szàmít. Most vettem drogériàban tesztet, hétvégén lehet megnézem azzal, de lehet megvàrom a keddet, nem ezen fog múlni. :-)
2014. márc. 13. 09:48
24/43 Naombika válasza:
Az iszonyat halvany csik is csik!!:) Drukkolok! N.
25/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy! :) Reméljük most baba lesz, már több mint fél éve nem jön... Egyelőre nem élem bele magam semmibe.
2014. márc. 13. 13:10
28/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hát bőven van még pár nap az esedékes menstruáció napjáig, nem bírtam ki és az előbb teszteltem egyet.
Szerintetek? Én már nem tudom mit gondoljak... Az biztos hogy ezen már jobban látszik, mint valamelyik nap reggel.
2014. márc. 15. 18:16
29/43 anonim válasza:
ez szerintem pozi!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Gratula! Mikorra nem várod? Görbéd van esetleg?
30/43 A kérdező kommentje:
De jó lenne! Azóta is itt nézem rajta van-e még a csík, élőben azért jobban látni mint a képen. Remélem szépen erősödni fog, és nem csak szellemcsík.
Itt a görbém:
2014. márc. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!