Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék vagy csak...

Terhes lennék vagy csak gyomorrontás?

Figyelt kérdés
Múlthét szerda délután ettem abáltszalcsit, amitől estére rosszul lettem. Másnap okosan reggel egy másfajta szalcsit ettem főtt tojással és utána kiderült, hogy lehet rossz volt a szalonna. Fél zsömlényit ettem meg. Azóta rossz a gyomrom, hányingerem van. kb 4-5 napja. 12 napja múlt el a menszim. És óvszerrel védekeztünk.
2009. dec. 14. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mikor múlt el a menszid. A menszid ELSŐ napja az érdekes.

A hányinger akkor terhestünet, amikor a vérzés már legalább egy-két hete késik, de neked ugye még ki sem maradt, ha jól számolom. Pláne ha védekeztek, akkor mitől lennél terhes?

Ha mégis aggódsz, akkor csinálj egy tesztet most, meg egy másikat akkor, amikor megjön (vagy késik).

2009. dec. 14. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A teszt negatív és már másfél hete tart a hányinger....
2009. dec. 19. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Kész csoda lenne, ha teszt pozitív lenne, legkorábban is menzi előtt egy két nappal mutatja ki.

Egy gyomorrontás pedig bőven eltarthat napokig, pláne ha romlott volt a szalonna. Idő kell míg a gyomorrontást okozó bacik, vírusok teljesen elpusztulnak és nem okoznak több galibát.

Tuti nem vagy terhes.

2009. dec. 19. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez egyértelmű gyomorrontás, a rosszullét még nagyon korai lenne, pláne, mert ha kb. most vagy a ciklusod közepén, még peteérésed sem valószínű, hogy volt. Én pár napig diétáznék, aztán ha nem múlik, mennék a háziorvoshoz.
2009. dec. 19. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!