Most akkor mikor legyünk együtt?
Figyelt kérdés
Ma pozitív az ovu-tesztem. Egy kicsit össze vagyok zavarodva, hogy akkor mikor is kell együtt lenni? Ma, holnap délelőtt, holnap este?2014. márc. 9. 21:10
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszod. Igyekszünk akkor is...
2014. márc. 9. 21:21
3/8 anonim válasza:
Ha 2 naponta együtt vagytok akkor kell ott lennie katonának mikor kell! Nagyjából pontos 28 napos ciklus mellett ajánlott a 12. naptól a 16-18.- ig két naponta!
4/8 anonim válasza:
Nem kell ennyire beprogramozni, az elrontja az egészet. Mostanában legyetek együtt, akár ma is, holnap is egyszer, vagy ahogy kedvetek van.
5/8 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy a kérdezö mióta várja hogy sikerüljön? Az aki évek óta küzd érte annál nem lehet úgy csinálni hogy eszébe ne jusson hogy vajon jókor van-e vagy sem. Az más hogy ezt nem kell a férj orrára kötni hogy épp termékeny idöszakban van.
6/8 anonim válasza:
Legyetek együtt ma is meg holnap este is. A párodat meg csábítsd el, el ne áruld, hogy ez most épp gyerekcsinálós szex, mert attól eléggé beparáznak, rágörcsölnek vagy el is megy a kedvük a szextől (tapasztalatból mondom). Mi sokáig csináétuk kétnaponta, egy egész évig próbálkoztunk, aztán végülis akkor jött össze, amikor négy egymást követő napon is egymásnak estünk spontán.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 5-ös! Köszönöm, hogy "megvédtél". :) Bár nem próbálkozunk évek óta, de mivel csak egy petevezetékem van, nem akartam a véletlenre bízni, így 35 évesen. Ez az első hónap, hogy ovu-tesztet használtam. Mar már egy kisfiunk, őt spontán együttléttel hoztuk össze. :) Akkor ma, meg holnap! Bár most reggel fájdogált az a petefészkem, bár nem olyan intenzíven régen. Na majd meglátjuk!
2014. márc. 10. 10:21
8/8 anonim válasza:
Itt a kompromisszumos megoldás:
legyetek együtt ma! Azután meg, amikor a kedvetek tartja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!