Prolutex progeszteron injekcíóval sikerült valakinek a teherbeesés? (lombik)
Én a nyálkahártya erősítésére vörösbort ittam minden nap 1dl. Nagyon szépen megvastagítja. Egyébként a méhpempőre is olvastam ezt.
Legközelebb ha mentek, már a ciklus kezdetétől igyál te is borocskát, és ha nem ellenjavalt szedjed az aspirin protect 100-at. Vény nélkül kapható.
Amit még elfelejtettem leírni az előzőnél, hogy a párodnak királydinnye is jó a minőségre és tesztoszteron fokozó. Én szedettem a párommal (és a Q10-et is). 70 nap kell a kisfickóknak, hogy újratermelődjenek, érdemes már most elkezdeni.
A fer14 jó drága, és közel sem tartalmaz annyi mennyiséget, amennyit kellen, én inkább összeszedegettem.
Ami neki mindenképpen kellene C, E, Zinc, Q10, D3, Arginin, folsav, szelén, királydinnye és tökmag.
Andrológusnál nem voltatok vele?
Én meg sem kérdeztem a dokitól, hogy szedjem-e. Úgy gondoltam, hogy 2 sikertelen lombik után nincs vesztenivalóm.
Nálad amúgy egyébként minden ok? A párod miatt kell a lombik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!