2/24 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen egyértelműen negatív.
3/24 anonim válasza:
Mikor teszteltél? Idő előtt vagy után?
4/24 A kérdező kommentje:
Mára nem várom!
2014. márc. 8. 21:58
6/24 anonim válasza:
Én lehet tesztelnék pár nap múlva, ha nem jön meg. Sose látok senkinek se szellemcsíkot, se rendes csíkot, de ezen az első képen, mintha lenne valami. De lehet csak odaképzelem.:) A másodikon egyértelműen nem látok semmit.
7/24 anonim válasza:
Én is mintha látnék ott valamit az elsőn. Tesztelj pár nap múlva!
8/24 anonim válasza:
Szerintem igen. Még halvány, de látszik. Én is egy ilyennel kezdtem. Nekem kb. rá egy hétre lett erős pozitív, de folyamatosan erősödött.
9/24 anonim válasza:
Szerintem halvany pozi!! Latom! Nekem is ilyen volt a 10 dpon. Facelle? Szerintem fog erosodni majd irj!
10/24 anonim válasza:
Jaj, ne hitegessétek már szegény nőt! Ez 100%-ig negatív! Remélem máskor összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!