Szerintetek? Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Facelle teszt.A képen sajnos nem nagyon látni, de élőben nem kell forgatni szépen látszik és rózsaszín.Viszont x-epil teszt negatív lett. Most akkor melyik mond igazat?
2014. márc. 7. 09:09
11/15 anonim válasza:
Hát nem tudom hányadik napnál tartasz, de én mindhárom gyermekemnél nemvárt napja után egy héttel teszteltem ELŐSZÖR. A csík mindháromszor erősebb volt a tesztcsíknál, szóval ez nekem full negatív. Szerintem túl korán felesleges tesztelgetni, majd nagyítóval keresgélni a 2. csíkot, de ettől persze még lehetsz terhes, ez csak az én véleményem.
Sok sikert a babához!
12/15 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem hamarmert tegnapra nem vártam! Élőben sokkal jobban látszik a 2.csík.
2014. márc. 7. 10:09
13/15 anonim válasza:
Ha látod biztos úgy van!
Én negatívnak mondanám!
14/15 anonim válasza:
Én az utolsó kettőn látom, és rózsaszín :) 2 nap múlva ismételd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!