Március 04.-re nem vártam, és nem is jött meg. Az első tünetem (elég erős -ilyen még nem volt-derékfájás és görcsök, meg volt győződve hogy meg fog jönni) múlt pénteken jelentkezett (bár szerintem elég korai volt, szóval lehet már csak bemagyarázom magamnak). Negyedikén és tegnap is csináltam tesztet igaz x-epil gyors tesztet használtam és negatívak lettek. Szerintetek mikor teszteljek, hogy biztos eredményt mutasson? Jöv. szerdán megyek dokihoz ha addig sem jön meg. A méhszájam zárt, kemény és alig lehet elérni (igen vizsgálgatom magam, eddig is tettem napi egyszer fürdés után, kérlek ne ezen most ne bíráskodjatok, ha poz. lesz nem fogom tenni). Nincs hányinger, inkább csak furcsa a gyomrom, de meg tudo inno a reggeli tejeskávét. Kérlek írjátok meg hogy kinek mikor lett pozitív a teszt? Szeretnénk kis tesót a férjemmel... egy kis biztatásra lenne szükségem, hogy nem reménytelen a helyzet. Köszönöm.
Szia! Amikor én estem teherbe az x-epil teszt a menszesz után 1héttel is negatív volt. Aztán vettem a gyógyszertárban valami komolyabbat ( a nevét nem tudom,pici kék műanyag;)) és azon halvány pozití volt. Tünetem annyi volt, hogy a melleim feszültek, és egyik este hànytam, de azt hittem csak azért mert sokat ettem.
2014. márc. 6. 11:34
2/5 anonim válasza:
Hát ha 4ére nem vártad, akkor szerintem már ki kellett volna hogy mutassa hacsak nem késöbb volt a pé-d. :( Holnap ismételd meg ha negativ marad akkor szerintem nem vagy terhes:(! Tudom hogy milyen érzés én is ezen megyek keresztül minden egyes hónapba! És ilyenkor mindig mondogatom magamba hogy próbálj annak a meglévőnek örülni, másnak még ennyi se adatik:( De olyan nehéz:(((...
Hiába biztatlak hogy még van esély... Ha megcsinálod és megint nega lesz összetörsz akkor is:(!!
Mióta próbálkoztok és mennyi idős a meglévő gyermeked?
2014. márc. 6. 11:38
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ó, még nem vagyok elkeseredve annyira. 5 hónapos a gyerekünk, csak kicsi korkülönbséggel szeretnénk a másodikat, a lehető legkisebbel. Az az igazság, hogy PCOS-es vagyok és az első is maga a csoda hogy normál úton magától összejött és meg is maradt :) Szóval igazándiból ha el is leszek keseredve csupán csak azért, mert akkor azért nem jön meg, mert minden kezdődik elölről, már ami a PCOS-t illeti... :(
2014. márc. 6. 11:45
4/5 anonim válasza:
Hát akkor meg végképp együtt érzek veled ugyanis én is az vagyok! Nekem 3 és fél éves a fiam, maga a csoda hogy megmaradt miután megfogant... Még nem tudtam hogy terhes vagyok, mivel nem gondoltam rá és nem is tüntek fel a tünetek, kb az 5 héttől nagyon nagyon erős görcseim voltak, egy másfél héten át. Kb szülési görcsökhöz lehet hasonlitani... Aztán végül a 7 hétbe csináltam az eslő tesztet de akkor már elmúltak a görcsök. Miután megszültem 2 és fél éven át nem védekeztünk ujra terhes lettem... Ami el is ment a 8 hétbe! Ez már egy éves történet azóta sem estem teherbe! Most kezdek nagyon ráhasalni a PCOS témára, olvassgatok... És szeretnék elmenni endo dokihoz mert ez sajnos magátol nem fog helyrejönni. Én ezt ajánlom neked is, mert ha esetleg meg is fogan nem biztos hogy megtapad!!
2014. márc. 6. 11:54
5/5 A kérdező kommentje:
Van endokrinológusom és nőgyógyászom is. első gyermekünket a 10 héten vettem észre, hiszen volt olyan hogy 175 napig nem menstruáltam... akkor a 10 héten kezdődtek a tünetek...nem is gondoltam rá, mert azt mondta a dokim, hogy normál úton menni fog majd de kell a gyógyszer... de akkor még úgy döntöttünk várunk ha már így alakult és tessék sikerült. Csupán elkezdtem mozogni és oda figyelni az étkezésre. Most is ezt teszem és hiszem hogy jobb lesz és sikerülni fog. Nem szeretnék pl.: metformint szedni csak a végső esetben. De tudom mit érzel és valóban el kell menni orvoshoz, hogy megnézzék az IR-t és társait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!