Hogyan tudnék frappánsan visszavágni?
Mondd: "Jó munkához idő kell!"
Sajnos az én meglátásom is ez. Aki férjhez megy, attól azonnal elvárják, hogy babás legyen. Ha meg nem jön 1-2 éven belül, akkor meg már állandóan kérdezik, mikor lesz gyerek. Ha van gyerek, akkor azt kérdezik, mikor les testvére.
Nekem 2 fiam van, most meg mindenki azt kérdezi, hogy, na mikor jön a kislány? Na ebből nagyon elegem van, mert nagyon nehéz a két fiammal.
Nálunk ugyan ez a helyzet. Tavaly szept.ben volt az esküvőnk, és mi is beharangoztuk a baba projektet (sajna) . Már novemberbev (tavaly) kérdezgették, h na, mi van? Majd szétvetett az ideg, ismerősök, rokonok, anyósomék addig mentek, h egyszer náluk voltunk, fájt a hasam, mire anyósom: na, most se lesz unokánk!
Gondolhatod!! A legrosszabb, h azóta sem jött össze, kivizsgáláson voltunk, a férjemnek elég rossz a spermaképe!! Persze, ezt csak a családnak mondtuk el, azóta ők megnyugodtak. Azért nem mondjuk el másnak, mert akkor jön a SAJNÁLAT!!! Gondolhatod, milyen, h mindent megteszünk, nem jön, de ezt nem mondhatjuk el. Bár, már azon is gondolkodtam, h ha kérdezik, annyit mondok: én meddő vagyok, a férjem meg steril!!! (ez persze nem igaz, de ettől leállnak) Mert a finom célzások: te leszel az első stb. csak ideig óráig válnak be... bunkók az emberek, érzéketlenek, és bele sem gondolnak, nekedd mit okoznak ezzel...szóval: kitartás, nem vagy egyedül ezzel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!