Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Béta hcg-m értéke: 0,8 lett a...

Ria91 kérdése:

Béta hcg-m értéke: 0,8 lett a vérvizsgálat alapján, ez kevésnek bizonyul egy terhességhez igaz?

Figyelt kérdés
Múlt héten Clearblue terhességi teszt viszont kimutatta a terhességet (1-2 hét) Sajnos volt azóta vérezgetésem, így orvosnál is voltam, (spontán vetélés gyanúja áll fenn, hasfájás nincs, kevés a vérzés) eztán megyek majd vissza hozzá az eredményekkel kapcsolatosan. Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 5. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos jól gondolod, ez már csak maradvány valószínűleg. A legérzékenyebb tesztek mutatnak ki 10-et. Ez meg ugye annál is sokkal kevesebb :(
2014. márc. 5. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Méhen kívüli lehetséges amúgy ilyen kevés értékkel? Hétfőn voltam dokinál, és holnap (csütörtökön) megyek hozzá vissza. Köszi a választ.
2014. márc. 5. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagyon negatív, biztos, hogy pozi volt az a teszt? Teljesen normális ciklusban is lehet ennyi.
2014. márc. 5. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen! Clearbleu terhességi digitális tesztet készítettem múlt héten csütörtökön, és az kimutatta hogy pozitív és mellette volt hogy (1-2 hét). Vasárnap elkezdem vérezni esetfele, és hétfőn semmit nem látott a doktor úr. Így elküldött vérvételre, és holnap megyek hozzá vissza, sajnos ezek alapján baba dolog akkor biztosan hogy nincs, tehát nagyon újat nem hiszem hogy mondd, bizom benne hogy nincs méhen kívüli terhesség, csak egy spontán vetélés volt. Sajnálom, mert 1, terhességem lett volna, remélem, ettől függetlenül sikerül majd teherbe esnem, hisze semmiképp nem adjuk fel, hisz fiatalok vagyunk. (Én: 23. férjem:29)
2014. márc. 5. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha vetélés lett volna, sem ürült volna ki ennyire hamar a hcg. Inkább a teszt volt hibás.
2014. márc. 5. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezen már én is gondolkodtam, viszont a menstruációmnak a múlt héten kellett volna megjönnie, és nem jött meg. Így gondoltam hogy tesztelek egyet (6.napon) csüt-n és akkor lett egy pozitív jelem, és (1-2) hét.
2014. márc. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!